Missie & Visie

Door en voor de vakman, dat is Omnicol

Een fabrikant die naar je luistert. Die naast en achter je staat. Customer intimacy heet dat. Maar wij noemen het betrokken partnerschap en intensieve samenwerking. Zo ontwikkelen wij onze producten veelal in nauwe samenwerking met vakmensen. Want wie kunnen ons nu beter vertellen waar de producten aan moeten voldoen om prettig en succesvol mee te werken?

We staan voor vertrouwen

Wij hebben een duidelijke missie. Namelijk om jou in staat te stellen een bouwproject of klus vol vertrouwen aan te pakken. Of je nu vakman, aannemer, handelaar, toezichthouder, architect of particuliere bouwheer bent. Wij combineren de inzet van kennis, ervaring en betrokkenheid met het leveren van kwaliteitsproducten. Het bouwen aan duurzaam partnerschap voor de lange termijn vinden we veel belangrijker dan gewin op de korte termijn. Onze producten en systemen toetsen we voortdurend aan de praktijk, en naast professionele eisen hebben we daarbij ook oog voor de effecten van ons handelen op milieu en maatschappij. Groen is niet voor niets al jaren ons handelsmerk.

We gaan voor verbinding

We zien dat een bouwproces een gezamenlijk werk is van verschillende partijen. Omnicol wil de verbindende factor zijn tussen die partijen. Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met zeer goede verwerkingseigenschappen en het bieden van duurzame systemen. Maar ook door passend advies, uitstekende service en een sterke focus op klanttevredenheid. We zijn trots op onze top 3 positie in de Benelux in tegellijmen en constructieve bouwlijmen. Daarnaast blijven we zoeken naar verbreding en onderscheidende eigenschappen van ons assortiment, om zo onze leidende marktpositie te behouden.

Omnicol Kernwaarden