Werken bij Omnicol

Werken bij het leukste Belgisch-Nederlandse bedrijf

Werken in een familiebedrijf betekent vooral een warm welkom. Want wij beschouwen alle collega’s als één grote familie. Je bent bij ons geen nummer, maar Jan, Pascale, Dirk, Fred of Monique. Met wie we samen ons bedrijf sterker, onze producten beter, en de werksfeer nog gezelliger willen maken.

Een job in lijmen en mortels

We kunnen ons voorstellen dat je als kind niet direct gedroomd hebt van een job in de lijmen en mortels. Maar wij zijn geen productgericht bedrijf. Wij denken in oplossingen en werken intensief samen met onze klanten. Met lijmen en mortels (en tal van andere bouwchemieproducten ) maken wij namelijk de mooiste bouwwerken mogelijk. Hightech distributiecentra, zwembaden, sportaccommodaties, appartementen en winkelcentra. We komen zo op de mooiste projecten en in contact met specialisten op alle niveaus van de bouwkolom.

Werkplek met een leuke mix van culturen

Zoals je in onze geschiedenis kunt lezen, liggen onze roots zowel in Nederland als in België. En nog steeds hebben we in beide landen kantoren. De combinatie van Nederland en België zorgt voor een werkplek met een leuke mix van culturen. We zijn echte teamspelers, en vinden de kennis en ervaringen die iedereen binnenbrengt een verrijking. Daarom geven we je veel ruimte voor initiatieven. Sterker nog: we vinden het supertof als je niet bang bent om je hand op te steken als er nieuwe uitdagingen moeten worden opgepakt.

Naar de vacatures, stages en afstudeerplaatsen

Heb je een vraag?

We helpen je graag verder.