Omnicol-pomptruck

Pomptruck vol egalisatie- en gietdekvloermortel: snel en schoon

Bespaar tijd, geld en restmateriaal met de Omnicol-pomptruck die op het werk komt voorrijden. Onze operator sluit de slang aan, voert de controle uit op de ondervloer, en neemt de vloeimaat voor en tijdens het pompen. Nice and clean, want al het restmateriaal blijft keurig in de truck zitten en niemand heeft rugpijn. Dus vragen over je vloer? Wij weten hoe je het kunt doen!


Oneindig volume

Vraag het wie je wil, opdrachtgevers wegen bij gunning de kwaliteit van het product, je prijs en je logistieke dienstverlening af. Als leverancier van cementgebonden gietoplossingen helpt Omnicol Flooring jou om direct op alle drie de punten met kop en schouders boven je concurrenten uit te steken. Zo zit die flexibiliteit niet alleen in de snelheid van verwerken. Ook staat er geen maat op de volumes die je nodig hebt. Meer nodig dan de 16 ton die standaard in de pomptruck zit? Dan vullen we deze mobiele fabriek voor je bij met big bags.


Geen afval en zero-emissie

Duurzaamheid, circulariteit, zero emissie: allemaal termen die tegenwoordig steeds vaker als harde eisen in gunningsleidraden staan opgenomen. De inzet van de Omnicol-pomptruck betekent automatisch schoon werken, en dus een dikke streep voor, bij de inschrijving op tenders. Alleen de mortel die je daadwerkelijk gebruikt komt uit de truck. Dat is dus nul verspilling. Een softwareprogramma berekent altijd precies hoeveel tonnage er is afgenomen, dus je betaalt geen euro te veel. De pomp werkt overigens op krachtstroom waardoor we én geen uitstoot veroorzaken en aanzienlijk minder geluid produceren. Ook dat telt mee bij de gunning. Onzichtbaar voor jou als verwerker maar minstens zo belangrijk om in je offerte aan je opdrachtgever te beschrijven: alle mortel die over is, gebruiken we gewoon bij een volgende klant. Er wordt dus écht niets weggegooid.

Service Charter Pomptruck

Meer informatie?

Onze experten helpen je graag verder.