Bestekservice

Ervaar het gemak van onze bestekservice

Met een uitgewerkt bestek vergroot je als architect, ontwerper, of andere bestekschrijver een succesvolle tender of gunning. Onze bestektool helpt je met het vinden van de juiste productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten.


Naar systeemoplossing of productcombinatie

Nieuwbouw, renovatie of andere klus? Maak het jezelf gemakkelijk met onze STABU-bestekservice. Stap voor stap leiden we je als bestekschrijver naar de systeemoplossing of productcombinatie die het beste aansluit op de wensen van de opdrachtgever. Je hoeft dus zelf niet te zoeken binnen het uitgebreide assortiment van Omnicol op het gebied van ruwbouwtegeltechniekvloertechniek en afbouw.


Basis voor de offerte en het contract

Zodra je met enkele klikken je keuze hebt gemaakt, wordt meteen de juiste tekst als .suf, .osf of .txt gedownload. Geen foute productcombinaties, maar complete systeemspecificaties. In de actuele standaard en in het juiste bestandsformaat. Daarmee leg je snel en makkelijk de basis voor de offerte en het contract tussen opdrachtgever en (hoofd)aannemer/gespecialiseerd vakman. Nog een voordeel: onze bestekservice is 24/7 beschikbaar.

Tegeltechniek

Klik hier voor de bestekservice.

Vloertechniek

Klik hier voor de bestekservice.