Over Omnicol

Hey jij. Jouw resultaat telt.

Welkom bij Omnicol. Een zelfstandig Belgisch/Nederlands familiebedrijf dat prachtige producten hééft, maar vooral met hart en ziel om vakwerk gééft. Gespecialiseerd in producten voor voorbehandelen, egaliseren, lijmen, afwerken en voegen van vloeren, wanden en gevels.

Omnicol staat waar jij voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, een kostenefficiënte renovatie, of een passende oplossing voor een complex technisch vraagstuk. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die je helpen het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Of je nu werkt aan verlijmde gevels, cementgebonden gietdekvloeren voor een distributiecentrum, tegelwerk in sociale huurwoningen, vloerverwarming leggen in renovatieprojecten, het afbouwen van een schitterend hotel of wellnesscentrum. Of ben je bezig met geprefabriceerde en industriële bouwconcepten?

Onze kennis delen we graag en actief met je. Of het nu gaat over producten, projectadvies, verwerking, ondergronden, systeemopbouw, duurzaamheid of toepassingsrichtlijnen. We blijven ons voortdurend verbeteren. Dus investeren we continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen. En altijd gebruiksvriendelijk en duurzaam.

Daarom kun je als gespecialiseerd vakman in ruwbouwtegeltechniekvloertechniek en afbouw, architect, aannemer, projectontwikkelaar, groothandelaar, (of particulier) altijd op ons rekenen. No-nonsense, korte lijnen. Daarbij hebben wij maar één doel voor ogen: een resultaat waar je trots op kunt zijn.