Industrieel egaliseren

Industrieel egaliseren voor alle warehouses en laaddocks

Reachtrucks en robots zijn de vervoersmiddelen van de moderne logistiek. Ze maken het orderpicken in distributiecentra, warehouses, verladers en (e-) fulfilment centers op grote hoogte mogelijk. Maar dan moet hun infrastructuur op de grond wel aan extreme vlakheidseisen voldoen. Wij lossen elk probleem op, in zowel nieuwe als bestaande vloeren. We regelen zelfs desgewenst de coördinatie van het hele project.


Drie redenen voor onze industriële egalines

De hoogste vlakheidsklasses, een extreem grote druksterkte en extreme slijtbestendigheid kenmerken onze industriële egalines. Je zet ze in in specifieke situaties. Bijvoorbeeld: een opgeleverde constructieve vloer is weliswaar glad, maar voldoet niet aan de vereiste vlakheid. Of: een betonnen vloer is na het vlinderen niet voldoende uitgehard en wordt afgekeurd op regendruppelsinslagen. En: een versleten betonvloer is niet meer schoon te maken en niet meer veilig, en vereist daarom een nieuwe toplaag.

Hoogste prestaties met toplaagverbeteraar

We hebben verschillende industriële egalines voor je. De meest sterke variant is een zeer geschikte ondergrond voor allerlei zwaarbelaste coatingsystemen. Een groot voordeel is de extreem snelle sterkteontwikkeling en korte droogtijd. Deze egaline is ook geschikt voor intensief gebruikte buitentoepassingen zoals vloeren van laaddocks. Voor de hoogste prestaties adviseren we afwerking met een toplaagverbeteraar die je als additioneel product kunt bestellen.

Omnicol ontzorgt met totale projectcoördinatie

Wil je het helemaal gemakkelijk? Laat dan je opdrachtgever, zoals eigenaar, ontwikkelaar of gebouwbeheerder rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij stellen een advies op, selecteren de juiste verwerkers voor de opdracht, coördineren de uitvoering, en geven een zeer royale systeemgarantie.

Welke producten heb je nodig?

FLF190 omniflow
Vloeregalisatie zeer slijtvast.
TV130
Vloeroppervlakte verharder voor beton en op cement gebaseerde dekvloeren.

Heb je hulp nodig?

Onze experten helpen je graag verder.