Projectbegeleiding

Projectbegeleiding op weg naar het meest optimale eindresultaat

Wij staan niet alleen voor kwalitatief hoogwaardige producten, wij staan ook voor dito service! Daar maken wij het verschil. Want als je gebruik maakt van het projectmanagement van Omnicol, dan kun je rekenen op een zeer nauwe samenwerking in het gehele (afbouw)proces. Hiermee kunnen bouwfouten, vertraging en faalkosten worden voorkomen. En dat helemaal kosteloos.


Inschrijving met gedegen conceptadvies

Met Omnicol sta je er als aannemende partij niet alleen voor. In welke fase dan ook. Zodra een project de markt opkomt, kun je bij ons een projectadvies aanvragen. We kijken dan met je mee naar het bestek en voorzien je van een conceptadvies voor de beste aanpak in tijd, geld en product. Dit gedegen onderbouwde rapport kun je gebruiken voor de prijsvorming en eventueel invoegen in je offerte. Daarmee garandeert Omnicol al op voorhand zwart op wit de kwaliteit. Op deze manier kun je betere inschrijving doen met een grotere kans op succes. Na gunning kun je uiteraard op ons rekenen. Ruim voor de start van het project brengen we een analysebezoek waarbij we ondermeer ondergronden, tegelsoort, gebruik- en garantie eisen en de omstandigheden in kaart brengen. We leggen alle bevindingen, aangevuld met aanbevolen verwerkingstechnieken en aandachtspunten vast in een uniek projectadvies, gekoppeld aan een specifiek projectnummer.


Omnicol-projectbegeleider bezoekt het project regelmatig

Gedurende de realisatie zorgen we ervoor dat je de juiste producten en hulpmiddelen inzet en dat deze op de juiste wijze worden toegepast. Je kiest met Omnicol weliswaar voor een topproduct, maar qua prestaties ben jij ook afhankelijk van een correcte verwerking en omstandigheden op de bouwplaats. Daarom bezoekt je vaste Omnicol-projectbegeleider het project regelmatig om de voortgang te bewaken en je daar waar nodig te ondersteunen. Van ieder bezoek wordt een uitgebreid rapport gemaakt. Dit beschrijft niet alleen de voortgang van het project, maar ook aanbevelingen en verbeterpunten. Op basis waarvan Omnicol na gereedmelding van de werkzaamheden een garantiedcertificaat kan verstrekken. Alle documenten en rapporten samen vormen een projectdossier dat in het kader van de Nederlandse Wet kwaliteitsborging (Wkb) eventueel snel te overleggen is.

De voordelen van ons projectbegeleiding op een rij:

  • Maatwerk, toegespitst per project en klantbehoefte. 
  • Verminderen faalkosten. 
  • Verhogen kwaliteit. 
  • Ondersteuning in alle bouwfases. 
  • Inzet kennis en expertise. 
  • Wkb-proof.
  • Kosteloos. 

Het resultaat? Onbezorgd bouwen.

Adviesgesprek inplannen?

Onze experten helpen je graag.

Navigeer vanuit hier ook naar:

PROJECTAANMELDING   PROJECTGEREEDMELDING   WKB