Adviesmodule Tegeltechniek

Alle productdata overzichtelijk in de adviesmodule

Met onze adviesmodule heb je één plek waar je onze productadvisering en verwerkingsinformatie kunt vinden voor jouw klus. Dat werkt efficiënt en voorkomt fouten. Doe dus je voordeel met de ideale mix van bouwkennis en productdata.


Relevante informatie gebundeld 

Onze adviesmodule is een professioneel Product Informatie Managementsysteem (PIM). Dankzij slimme interne koppelingen zijn foute combinaties niet mogelijk. Dat geeft de veilige zekerheid van altijd de juiste verbinding tussen de ondergrond en het soort afwerking. Ideaal om dit soort veelvoorkomende faalkosten in de woning- en utiliteitsbouw te voorkomen. Maar als Omnicol gaan we graag nog een stapje verder…

Direct advies?

Klik hier voor de adviesmodule.

Extra informatie via navigatiemenu


Via onderstaande navigatiemenu vind je naast onze adviesmodule ook fabrikantspecifieke adviezen, informatie over systemenalgemene Omnicol-richtlijnen en externe richtlijnen. Voor aanvullende informatie of vragen over buitentegelwerk kun je het beste contact opnemen met één van onze experten. En wil je dat wij over je schouder meekijken tijdens de verwerking? Ook dat kan. Lees hier meer over onze projectbegeleiding.