Ergonomischer renoveren doe je met Omnicol

Renoveren is een proces dat efficiënt en duurzaam moet verlopen, zonder onnodige kosten en tijdverlies. Het nieuwe syteem van Omnicol, een gietdekvloer op afschot m.b.v. een afschotmal, biedt hier uitkomst. Dit innovatieve systeem dat minder sloopwerk met zich meebrengt, maakt het mogelijk om in één enkele arbeidsgang een perfect vlakke vloer te creëren met de juiste afschothoek voor de afwatering in douches en badkamers.   

Door het verminderen van sloopwerkzaamheden biedt het niet alleen voordelen voor de bewoners in termen van verminderde overlast, het heeft ook een lagere milieu impact. Daarnaast draagt dit systeem ook bij aan het ergonomisch werken van de vakman, door de vermindering van sloopwerkzaamheden maar belangrijker nog, door de makkelijke verwerking van de SPM R omnimix t.o.v. een traditioneel gesmeerde cementdekvloer. Nog meer voordelen? Met dit systeem kunnen dunnere lagen worden toegepast, wat weer resulteert in een lager verbruik én je realiseert zelfs een gegarandeerd waterdichte vloer bij gebruik van het volledige lijmsysteem van Omnicol!    

De SPM R omnimix is speciaal ontwikkeld voor deze toepassing en wordt altijd geleverd in combinatie met de herbruikbare afschotmal. Dit systeem sluit naadloos aan op de andere producten in het assortiment van Omnicol, waardoor je verschillende oplossingsgerichte systemen kunt combineren met hetzelfde hoogwaardige eindresultaat. Hierdoor kun je altijd voldoen aan de specifieke wensen van je opdrachtgevers, of het nu gaat om een snelle oplevering, stofvrije werkzaamheden, traditionele technieken, of de naleving van de Wkb (Nederlandse Wet kwaliteitsborging) dossierverplichtingen.   

Door de focus te leggen op minder sloopwerk, wordt niet alleen de levensduur van materialen verlengd, maar wordt ook de hoeveelheid bouwafval verminderd, wat resulteert in een lagere impact op het milieu. Hierdoor wordt renovatie niet alleen doeltreffender en sneller, maar ook milieuvriendelijker, icm met het lagere verbruik een win-win situatie voor zowel bewoners en vakmensen 

Dit systeem is één van onze renovatie oplossingen. Benieuwd naar al onze renovatie oplossingenKijk dan snel verder op onze website. 

Nieuwsgierig?

Onze experts vertellen je er graag meer over.