Groen tot in de vezels. Omnicol groen bezig!

Groen tot in de vezels | Omnicol

Duurzaamheid en Omnicol gaan al jarenlang hand in hand. Een groot deel van onze producten zijn stofarm en, door innovatieve technologieën en verbeterde recepturen, ook emissiearm. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het maakt werken met Omnicol-producten nóg aangenamer en gezonder.

Het gebruik van verpakkingsmateriaal wordt zorgvuldig bekeken: milieuvriendelijk en spaarzaam. En het gewicht van een product proberen we zo laag mogelijk te houden. Tot slot de wettelijke milieueisen: Omnicol voldoet aan de meest recente en strenge certificeringen en blijft daarin steeds voorop lopen. We durven gerust te stellen dat we groen zijn tot in de vezels.

Omnicol is een transparante organisatie die inzichtelijkheid wil bieden met betrekking tot wat de resultaten zijn op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het kleurrijke schema in deze brochure is het bewijs dat dit geen loze woorden zijn.

Omnicol blijft verbeteren.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie