BLOG

Lichtgewicht krachtpatser  | Omnicol

Lichtgewicht krachtpatser

Je (her)kent ze vast wel, die witte blokken waarmee heel makkelijk en snel binnenwanden worden opgetrokken. En die gewoon met een aangepaste zaag op maat te maken zijn.
Juist, dit lichtgewicht materiaal is bekend onder de naam ‘cellenbeton’. Vroeger heette het nog gasbeton, maar die naam kom je nauwelijks nog tegen.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

VANAF 1 MAART BESCHIKBAAR: DE OMNICOL PRIJSLIJST 2021  | Omnicol

Vanaf 1 maart beschikbaar: de Omnicol prijslijst 2021

Het is februari 2021. De winter was sinds lang niet zo koud en de tijden onzeker. Gelukkig is er maar weinig dat Omnicol ervan kan weerhouden te ontwikkelen, onderzoeken, verbeteren en verduurzamen. Want de toekomst ligt vóór ons en daar hebben we alle vertrouwen in. De belangrijkste vernieuwingen in onze ontwikkelingen en ons assortiment vind je terug in de nieuwste prijslijst of in de productcatalogus op de website. Een aantal producten en aanpassingen lichten we hieronder alvast toe. 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie