Eindejaarsvakantie

Eindejaarsvakantie | Omnicol

Vakantiesluiting

De kantoren en magazijnen van Omnicol Belgium zijn gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 december wegens inventaris. Aansluitend start de kerstvakantie tot en met 7 januari 2024.
Om je bestelling nog voor de feestdagen te ontvangen, moet deze uiterlijk op maandag 18 december 2023 bij ons binnen zijn. Bestel dus op tijd je materialen.
Vanaf maandag 8 januari 2024 zijn we weer open en klaar om je van dienst te zijn.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!

Sponsor Veldrijden

Omnicol Webshop

Wielerkleding van Omnicol

Al jaren zijn we trotse sponsor van het veldrijden in België en Nederland. Rede voor ons om daar een stapje verder in te gaan.

Omdat we duurzaamheid, gezondheid en sport hoog in het vaandel dragen, willen we onze klanten daar graag in stimuleren.
Daarom lanceren we een webshop waarop de echte wielerfans en overige sportfanaten zich in een nieuw sportoutfit kunnen steken met Omnicol als sponsor.

Neem snel een kijkje in onze nieuwe webshop en ontdek de mogelijkheden.


Webshop

Nieuws

TPW omnibind beter zichtbaar dankzij blauwe kleur | Omnicol

TPW omnibind beter zichtbaar dankzij blauwe kleur

De grondering TPW omnibind wordt toekomstig geleverd in blauw. Zo zie je meteen goed waar je al een laag TPW hebt aangebracht. De nieuwe kleur is een kleine verandering die je groot gemak oplevert. Dankzij suggesties die we van jou en je collega-vaklieden kregen!

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie