BLOG

BLOG Verschil lijmen en dunmetselen | Omnicol

Wat is het verschil tussen lijmen en dunmortel?

We zien steeds meer dat gevelstenen op vernieuwende wijze worden verwerkt.
Nu metselen we al zolang we ons kunnen herinneren, een gekende techniek die overal te zien is. De laatste 15 jaar is daar ‘lijmen’ als aanvullende verwerkingsmethode bij gekomen. En ook daarin zijn er weer een paar verschillende manieren ontstaan. Deze lichten we even kort toe, zodat je het kaf van het koren weet te scheiden.

Lees meer

Omnicol innoveert

Verbetering en certificering | Omnicol

Vernieuwing, verbetering en certificering

Stilstaan is achteruitgang vinden wij bij Omnicol. Daarom zitten wij nooit stil. We stellen hoge eisen aan onze producten, maar ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Spaarzaam gebruik van grondstoffen, productie en verpakking is een permanent aandachtspunt. Het evenwicht zoeken tussen ecologische, technologische, economische en sociale belangen is voor ons vanzelfsprekend.

Lees meer

Nieuws

Dag van de afwerking | Omnicol

Omnicol op de dag van de afwerking

Dinsdag 26 november 2019 vindt weer de jaarlijkse Dag van de Afwerking plaats. Deze vakbeurs in de Brussel Kart Expo te Groot-Bijgaarden is dé vakbeurs en hét netwerkevent voor fabrikanten, voorschrijvers en vakmensen uit de gehele afwerkingssector.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie