BLOG

Gelijk starten (en stoppen)? Pastalijm meneer! | Omnicol

Gelijk starten (en stoppen)? Pastalijm meneer!

Vroeger, en dan praten we nog niet eens zo heel lang geleden, was er een voorstander van poederlijm, terwijl de ander meer ‘fan’ was van pastalijm. Even voor de goede orde, we hebben over het verlijmen van tegels. Alhoewel… wist je dat in de DHZ markten ook pastalijmen verkocht worden voor bijvoorbeeld het lijmen van andere materialen? Kern van de zaak: gemak, ontzorgen en snel(ler) kunnen werken. Tegenwoordig is de harde lijn tussen voor- en tegenstanders van pastalijmen aan het vervagen en groeien deze pastalijmen in populariteit.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

NIEUWS

PROJECT RÉIMERWEE TE LUXEMBURG | Omnicol

PROJECT RÉIMERWEE TE LUXEMBURG

In Kirchberg, gelegen in het noordoostelijke deel van Luxemburg-stad is de afgelopen twee jaar aan een gigantisch appartementencomplex gebouwd. In drie fases verrees er onder de naam “Réimerwee” een complex van maar liefst 294 appartementen. Hiervan gaan er 90 in de sociale verhuur en 204 werden als koopwoning aangeboden. “Werden” inderdaad, want nog voordat alle appartementen zijn afgewerkt is de verkoop al beëindigd. De aangeboden turn-key woningen kenmerken zich door een AAA-duurzaamheidslabel en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding omwille van het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van topmaterialen. 


Lees meer

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie