Blog

BLOG | Omnicol

De 'ondergrond'

Wanneer wij gevraagd worden welk product men het beste kan gebruiken, is men vaak verrast door de hoeveelheid wedervragen die deze relatief simpele vraag oproept.
We willen eens wat dieper ingaan op het fenomeen ondergrond. Voor ondergrond kun je genoeg synoniemen vinden, maar denk vooral aan fundament of basis. Bij lijmverbindingen in de bouw is de basis waarop de lijm wordt aangebracht van wezenlijk belang voor het uiteindelijke resultaat.


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Daarom hebben wij besloten om vanaf dinsdag 3/11/2020, tot nader bericht, de poorten te sluiten en achter gesloten deuren verder te werken. Dit met het welzijn van ons team, onze families en onze klanten voorop.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

25 jaar verlijming van baksteen | Omnicol

bOb Van Reeth en Felix De Bever over 25 jaar verlijming van baksteen


In 2020 vieren we het 25-jarig bestaan van verlijming van baksteen. Nu een certitude in het Belgische en vooral Vlaamse straatbeeld, maar 25 jaar geleden een revolutionaire techniek.
Voormalig Vlaams Bouwmeester bOb van Reeth pionierde in 1994 met de verwerkingswijze bij de renovatie van het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Felix De Bever, directeur van Omnicol, en bOb Van Reeth, blikken terug op een kwarteeuw verlijming van baksteen.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie