NieuwE VOEGMORTEL WD FLEX R

WD FLEX R omnifill: DE INNOVERENDE VOEGOPLOSSING VAN  OMNICOL

Eén voeg voor zowel wand als vloer. Voor sommige, specifieke toepassingen kan dat heel praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan douchecellen, toiletten en keukens. Wanneer tegels op wand en vloer in één keer gevoegd worden, levert dat de verwerker niet alleen tijdwinst op. Het produceert ook aanzienlijk minder afval. En dát is dan weer goed voor het milieu. 

Lees meer

blog

Geschiedenis van dunbedlijmen

De naoorlogse jaren laten een werkelijk opmerkelijke revolutie zien in de methodes van het installeren van geglazuurde keramische wandtegels. Werden voorheen alle tegels gefixeerd  met een mengsel van zand en cement, tegenwoordig is de situatie zo dat vrijwel alle tegels worden bevestigd met gespecialiseerde lijmmortels en de oude zand-cement-techniek nog zelden wordt gebruikt.
Waarom is dit zo geëvolueerd?


lees meer

OMBOUWINNOVATIE 2016...

Op 29 tot en met 31 januari en van 5 tot en met 7 februari a.s. wordt in Hasselt wederom één van de belangrijkste beurzen voor interieur, renovatie en bouw gehouden. Dit jaarlijks terugkerende evenement in de Ethias Arena en Grenslandhallen is vijf dagen lang een ontmoetingsplaats voor zowel particulieren als voor professionelen.