NIEUWS

ISO 9001:2015Met trots kunnen we melden dat Omnicol de nieuwe ISO-norm 9001:2015 heeft behaald. Omnicol is daarmee één van de allereerste organisaties met een certificering volgens de nieuwe 2015 norm. Deze nieuwe norm richt zich niet enkel op klanten, maar op alle stakeholders van een bedrijf. Naast procesbeheersing ligt er een sterke focus op het beheersen van risico’s.

Lees meer

Persbericht

Persbericht:
Opening Tate Modern 

Tate Modern is het nationale museum voor internationale kunst van Groot Brittannië in Londen en is gevestigd aan de oevers van de Thames. Voor dit historische, bakstenen gebouw werd door het Zwitserse bureau Herzog & de Meuron een aanbouw gerealiseerd, bestaande uit een ingenieuze, deels met Omnicol gelijmde, bakstenen gevel van elf verdiepingen.


lees meer

Eerste plaatsing groene GM-silo van Omnicol

Aan de Elsstraat 148 te Zele is een groot bouwproject van Immo Lifa gaande ten behoeve van een te realiseren tandartspraktijk met vijf appartementen. Voor de verlijming van de bakstenen gevel werd door de uitvoerende partij, Dero Construct, gekozen voor een prestatie-dun-metselmortel voor dunne voegen. GM omnifix bleek de beste oplossing.