Over Omnicol

Familieband als basis
Omnicol is vanaf de oprichting in 1956 een familiebedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen. Waarden waar tegenwoordig vaak aan voorbij gegaan wordt, zijn stevig in het bedrijf verankerd. Denk aan doen wat je belooft en klantgerichtheid. Wij staan bekend als betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Dat wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor in Weelde (België) waar ook de productie en R&D huist. Vanuit de verkoopkantoren in Ham (België), Hedel (Nederland) en Marokko vinden de producten hun weg naar de klant. De platte organisatiestructuur staat garant voor korte communicatielijnen en snelle antwoorden.

Oplossingen bieden voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen is onze kracht. Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met onze producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast bieden we krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels. Sterke constructies met minimale voegen zijn het resultaat. De strakke uitstraling wordt benadrukt door de variëteit aan kleurmengsels. Een continue innovatie is de basis. Zo vinden onze producten ook hun weg naar de prefab industrie.

Uw taal is onze taal
Dicht bij de klant staan en dezelfde taal spreken. Onze professionals hebben ervaring in de bouw en een aantal is zelf verwerker geweest. De kennis en ervaring die zij hebben gebruiken ze om de klant ter plekke optimaal van dienst te zijn en zo samen het beste resultaat te bereiken. Naast de persoonlijke adviseursrol ondersteunen we klanten met projectmanagement waardoor we samen de uitdaging aangaan.
 

Gegarandeerd goed
Ons kwaliteitsbesef is diep geworteld in de hele organisatie. Klanten waarderen de producten als A-merk vooral om hun prettige verwerking, duurzame karakter en betrouwbare kwaliteit. De combinatie met persoonlijke begeleiding en garantie geeft klanten en opdrachtgevers zekerheid voor een optimaal eindresultaat.

Kennis delen en innoveren
Wie marktleiderschap nastreeft, moet kennis delen, anticiperen op marktontwikkelingen, trends constateren en innoveren om nieuwe trends in te zetten. Omnicol heeft daarom zitting in verschillende brancheverenigingen.
Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie