Omnicol helder en duidelijk met het systeem PROLINE

Helder en duidelijk | Omnicol

Omnicol is de verbindende factor in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Onze lijmen zijn de schakel tussen de kale ondergrond en een esthetische afwerking daarvan in bijvoorbeeld keramiek en/of natuursteen tegels. Maar kunnen ook een krachtige oplossing bieden voor het verlijmen van gevelstenen. Om deze uiteenlopende toepassingen professioneel uit te kunnen voeren, ontwikkelden wij een aantal praktische systemen die elk zijn afgestemd op een specifieke toepassing of specifieke producten.

Proline is een professionele producten- en servicelijn, gebaseerd op kennis, begeleiding en garantie.
Brickline bevat verlijmingsproducten voor uiteenlopende vormen van gevelbekleding. 

Proline bevat producten voor diverse toepassingsgebieden. Zo kun je als professionele verwerker altijd kiezen uit een ideale mix van professionele tegellijmproducten voor ieder specifiek project.

Met Proline kies je niet alleen voor professionele kwaliteitsproducten, maar ook voor een vakkundig adviestraject en gedegen begeleiding voor, tijdens en na de klus. Kiezen voor producten uit de Proline-serie is dus kiezen voor ontzorging én voor zekerheid.

Omnicol is van mening dat verbetering en innovatie verder gaan dan enkel het product. Adequate service staat daarom centraal in onze werk- en denkwijze. Wij adviseren en informeren de professionele gebruiker van tegellijmen op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en we begeleiden je graag stapsgewijs tijdens het bouwproces.

Heb je vragen over onze Proline producten? Dan kun je altijd terecht bij één van onze accountmanagers. Zij helpen je graag verder.

CTA Helder en duidelijk | Omnicol

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie