Bereken het verbruik | Omnicol

Omnicol heeft een uitgebreid assortiment aan lijm- en voegmortels voor diverse uiteenlopende toepassingen. Neem nu bijvoorbeeld de PL85 PROF R omnicem. Deze snelverhardende flexibele poedertegellijm is supersnel drogend, waardoor opleveringen en ingebruikname nu nóg sneller mogelijk zijn. Een mooie tegelklus kan daarmee in rap tempo strak en professioneel geklaard zijn. Dan is het extra zonde als er nog een halve kuip met aangemaakte mortel overblijft.

Wil je kunnen rekenen op een efficiënte verwerking van je materialen? Gebruik dan vooraf de handige rekentool die op onze website staat. Met deze verbruikscalculator bereken je van tevoren het te verwachten verbruik van lijm- en/of voegmaterialen voor een project. Zo kom je achteraf nooit (meer) voor de onaangename verrassing van een halve kuip onbruikbare restmortel te staan.

In onze verbruikscalculator zie je in één oogopslag voor welke klus je welk materiaal nodig hebt en in welke hoeveelheid. Allereerst maak je de keuze of het om een wand- en vloerklus gaat. Daarna klik je op het product waarvoor je de berekening wilt doen en de calculator doet de rest. Let wel dat de uitkomst altijd een theoretische verbruiksberekening is, waarbij geen rekening wordt gehouden met specifieke omstandigheden en/of verlies van materiaal.

Heb je toch nog vragen over verbruik van onze producten? Dan kun je altijd terecht bij één van onze accountmanagers. Zij helpen je graag verder.

CTA Verbruiksmodule | Omnicol

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie