Projectaanmelding en -gereedmelding, Omnicol als partner

Projectaanmelding | Omnicol

Iedereen die in de bouw werkt weet het: er wordt hard gewerkt voor mooie projecten en een tevreden klant aan het eind van de rit. Een goed gepland bouwproces is de sleutel tot succes. Projectmanagement van Omnicol is dan een welkome aanvulling. Ons ervaren team van project- en accountmanagers begeleidt iedere fase in het (afbouw)proces tot in detail en laat niets aan het toeval over.

Projectmanagement: aanmelding
Professioneel projectmanagement is de spil van elk bouwproject. Onze projectmanagers staan garant voor een succesvolle realisatie daarvan. Om in aanmerking te komen voor deze begeleiding, kun je je met het betreffende project aanmelden via het aanmeldingsformulier op onze site. Na invulling krijg je van ons een bevestigingsmail met de door jou ingevoerde gegevens.

Hoe meer informatie we van het project krijgen, hoe beter wij kunnen inschatten hoe we het traject van het projectmanagement zullen gaan opstarten en aanpakken. Alle informatie wordt opgenomen in ons eigen CRM-systeem, een systeem dat alle informatie rondom het project beheert, controleert en tot in lengte van dagen met je kan delen.

Zijn er bij of na het invullen van het aanmeldingsformulier nog vragen of onduidelijkheden, dan kun je altijd met ons bellen of mailen naar projectmanagement@omnicol.eu. Wij helpen je graag verder.

Gereedmelding
AIs het project gereed is voor oplevering? Meld dit dan op onze site. Vul via het gereedmeldingsformulier de gevraagde gegevens in en de procedure wordt automatisch opgestart. Voor meer informatie kun je klikken op onderstaande afbeelding.

CTA Projectbegeleiding | Omnicol

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie