TPW omnibind beter zichtbaar dankzij blauwe kleur

Geplaatst op

TPW omnibind beter zichtbaar dankzij blauwe kleur | Omnicol

De grondering TPW omnibind wordt toekomstig geleverd in blauw. Zo zie je meteen goed waar je al een laag TPW hebt aangebracht. De nieuwe kleur is een kleine verandering die je groot gemak oplevert. Dankzij suggesties die we van jou en je collega-vaklieden kregen!

Producten van Omnicol worden voortdurend getest in het lab én in de praktijk. Daarnaast vragen we regelmatig naar de bevindingen over onze producten aan de vakmensen in het veld. Want juist door de feedback van vakmensen kunnen we onze producten verbeteren. Zoals nu, met een herkenbare kleur. Vanuit onze filosofie: ‘Door en voor vakmensen!’.


TPW omnibind beter zichtbaar dankzij blauwe kleur | Omnicol

1L, 3L en 10L

De nieuwe ‘blauw’ ingekleurde TPW omnibind is in productie genomen en komt gefaseerd ook bij jouw handelaar binnen. Het product is uiteindelijk in 1L, 3L en 10L verkrijgbaar. Heb je nog TPW omnibind in de witte kleur staan, dan is dat geen probleem. De twee kleuren zijn namelijk probleemloos samen te verwerken. Uiteraard is de succesvolle receptuur van deze grondering ongewijzigd gebleven. Daarom is ook het duurzame EMICODE-label EC1 PLUS nog steeds van toepassing.


Ondergronden beschermen
Met TPW omnibind heb je een premiumproduct in handen voor het voorbehandelen van diverse ondergronden, zowel binnen als buiten. Denk aan gipsblokken en gipskartonnen platen, oude zandende pleisters en krijtende oude muurverflagen, en alle andere denkbare gladde, gesloten en poreuze oppervlakken. Daarnaast is deze grondering uitermate geschikt voor de behandeling van oude schoorstenen tegen het doorslaan van roet. 
Je brengt deze primer onverdund aan met kwast, roller of borstel als voorbereiding voor tegel- en pleisterwerk. TPW omnibind dringt diep door in de poriën en blijft elastisch. 

Meer weten over TPW omnibind? Je vindt hier de productfiche of bereken je verbruik.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie