Nieuwe PANELFIX PG en M CLEAN voor tegelpanelen

Geplaatst op

Nieuwe PANELFIX PG en M CLEAN voor tegelpanelen | Omnicol


Badkamers renoveren met tegelpanels? Ook daarvoor hebben we bij Omnicol nu twee geweldige producten. PANELFIX PG is dé premiumkit voor alle denkbare merken wandpanelen. En met M CLEAN reinig je wanneer nodig de achterzijde van een tegelpaneel voor een nog betere hechting. Bovendien kun je er ook je gereedschap mee schoonmaken. Twee vliegen in één klap dus!

Woningcorporaties en andere vastgoedbeheerders zijn hard bezig om de bestaande woningvoorraad energiezuiniger te maken. Dat leidt in veel gevallen tot een grondige renovatie van de woningen. Vooral de badkamers ondergaan dan een enorme metamorfose. Als fabrikant van hoogwaardige tegellijmen helpen we je al met topproducten zoals diverse uitvlakmortels wanneer je de oude tegels er eerst afhakt - een wat meer traditionele methode. En een prachtig totaalsysteem voor tegelen over bestaand tegelwerk. En uiteraard alles wat je als verwerker nodig hebt als er sprake is van een droge opbouw waar je werkt op een nieuw geplaatste voorzetwand. What’s new?, vraag je je misschien af.

Sneller werken
Nou, we hebben heel goed nieuws: met de nieuwe producten PANELFIX PG en M CLEAN heb je nu ook alles in handen om tegelpanelen snel, schoon en kwalitatief te plaatsen. Je hebt ze ongetwijfeld al voorbij zien komen: innovatief wand- en vloerpaneel waarop de tegels al zijn verlijmd. Zo heeft tegelfabrikant Mosa het renovatietegelsysteem Mosa Panel, terwijl bijvoorbeeld het Keratop Tec-Board paneel is gemaakt van hardschuim met een groot formaat keramische tegel als afwerking. Steeds meer fabrikanten bieden een dergelijk product aan omdat ze de bewoners minder stof en lawaai opleveren, voor jou de snelheid aanzienlijk verhogen, en de badkamer dezelfde dag klaar kan zijn: ’s morgen starten is ’s avonds al weer douchen. 

Hightech kit en snelreiniger
Deze panelen vragen echter een hightech kit voor de verlijming op het bestaande tegelwerk. Daarvoor pak je vanaf nu dus PANELFIX PG. Geschikt voor de meeste kant-en-klare wand- en vloerpanelen van pvc, polystyreen en multiplex. Uiteraard voor alle gebruikelijke vlakke bouwondergronden, plus metaal, kunststof, aluminium en houten regelwerk. Open hier naar het productblad PANELFIX PG. M CLEAN is de ideale snelreiniger en ontvetter voor wand- en vloerpanelen en ondergronden. Kant-en-klaar, dus je kunt ‘m meteen gebruiken. Bovendien zorgt M CLEAN voor een betere hechting. Dat is overigens bij tegelpanelen alleen nodig als er sprake is van pvc, dus daar pas je M CLEAN toe op de te verlijmen achterzijde. Daarnaast kun je met dit product ook je gereedschappen snel en grondig schoonmaken en je apparatuur doorspoelen. Open hier naar het productblad M CLEAN.

Onderdeel van Omnicol-systeem
Ook PANELFIX PG en M CLEAN sluiten naadloos aan op de andere producten in het Omnicol-assortiment. Daardoor is het dus prima te doen om verwerkingsmethoden te combineren met hetzelfde kwalitatief hoge eindresultaat. Zo kun je altijd optimaal inspelen op de wensen van je opdrachtgever. Bijvoorbeeld of het nu in één dag of vijf dagen moet gebeuren. Of stofarm. Of traditioneel. Of met alle dossierverplichtingen conform de Wet kwaliteitsborging. Bovendien zorgt deze systeemaanpak ervoor dat je bij Omnicol op verlengde garanties kunt rekenen die verder gaan dan veel andere leveranciers bieden. PANELFIX PG en M CLEAN liggen op voorraad voor je klaar en zijn dus direct leverbaar.

Bron: Keratop

Producten uit dit nieuwsbericht:

PANELFIX PG omnikit  | Omnicol  M CLEAN omnibind  | Omnicol

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie