De voeg bepaalt de kwaliteit van het tegelwerk

Geplaatst op

Een kleurvaste voeg? Nooit meer schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill van Omnicol  | Omnicol


Een kleurvaste voeg? Nooit meer schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill.

Zoals kleren de man maken, bepaalt de voeg de kwaliteit van het tegelwerk.
Daarom is het belangrijk dat bij de gekozen tegel de juiste voegmortel gebruikt wordt.

Naast de traditionele cementgebonden voegmortels kan je kiezen voor een hoogwaardige epoxyvoegmortel. Epoxyvoegsystemen zijn hoog mechanisch belastbaar en slijtvast met een goede reiniging. Ze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld woningbouw, zwembaden, wasstraten, sanitaire ruimtes, levensmiddelenindustrie, grootkeukens en slachterijen.
 

Een kleurvaste voeg? Nooit meer schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill van Omnicol  | Omnicol


Epoxyvoegmortels hebben de naam dat ze moeilijk te verwerken zijn en maar een beperkt aanbod in kleuren hebben. Dat is verleden tijd met PROF 123 omnifill.
Je kan kiezen uit 24 diepe kleuren die het tegelwerk zullen opwaarderen, én duurzaam want schimmel en vlekken krijgen geen kans meer. Doordat epoxy 100% gas- en waterdicht is, blijft de voeg gespaard van deze vervuilers.

Voor een meerprijs de PROF 123 voorstellen bij de aankoop van tegels heeft dus zeker zijn meerwaarde. Zeker als het gaat om tegelwerk in douches, vochtige ruimtes of in keukens. Als verwerker kan je op je beide oren slapen omdat je klant tevreden is met zijn duurzame voeg.
 

Een kleurvaste voeg? Nooit meer schimmel of vlekken in de douche? Dat kan met PROF 123 omnifill van Omnicol  | Omnicol


Het 123 voegsysteem bestaat uit 1 zakje epoxyhars, gemengd met 1 zakje verhader en gekleurd zand dat toegevoegd wordt. Deze voegmortel is vlekbestendig, schimmelvrij en geschikt voor zowel keramische tegels als voor delicate glastegels en mozaïek. 

De voeg is in tegenstelling tot de meeste epoxy’s, uiterst gemakkelijk te verwerken, zelfs voor het invoegen van dunne tegels. En ook nog eens makkelijk te reinigen dankzij de 2 zakjes reinigingsmiddel die inbegrepen zijn in de set. De handschoenen en de spons krijg je er gewoon bij.
 
Wil je meer weten over ons voegsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, je kunt bellen naar T. 013/78 08 60.
Je kan ook via deze link meer informatie vinden over het product of bekijk onderstaande video’s, ook te vinden op ons youtube kanaal.


Te vinden op youtube:
PROF 123 omnifill
Instructies VOEGEN WAND
Instructies VOEGEN VLOERProducten uit dit nieuwsbericht:

 PROF 123 omnifill  | Omnicol

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie