Q&A MET ACCOUNTMANAGER GEOFFREY LAMBREGS

Geplaatst op

Q&A met accountmanager Geoffrey Lambregs  | Omnicol

 

Ons bedrijf telt ondertussen meer dan 10 accountmanagers, verspreid over België en Nederland. Zij zijn de schakel tussen verwerkers, aannemers, woningcorporaties en bouwmaterialenhandelaren in hun regio en tegelijkertijd de verbindende factor tussen onze klanten en Omnicol zelf. Ze adviseren en begeleiden projecten waarbij tegels en/of natuursteen worden verwerkt, weten alles van het verlijmen van gevelstenen en zijn ontzettend goed in het leggen en onderhouden van contacten. Mede door inzet van deze collega’s is Omnicol vaak betrokken bij nieuwe, interessante projecten waarbinnen onze producten en -vaardigheden kunnen floreren. Wie zijn de mensen achter deze jobs? We laten je nu graag kennis maken met Geoffrey Lambregs.

Geoffrey Lambregs is accountmanager voor Omnicol Belgium in de regio Wallonië, Brussel en Groothertogdom Luxemburg.

Vertel eens wat over jezelf.
Ik heb een breed interessevlak. Naast dat ik erg van sport hou, kan je me ook vaak vinden met een goed boek waar ik dan helemaal in verdiept raak. Heerlijk. Of ik zet 'n goed muziekje op, en ook daarin is mijn smaak zeer uiteenlopend. Je kan me ook vaak vinden in de cinema, waar ik de nieuwste films afloop. Hopelijk binnenkort weer!

Hoe en wanneer ben je bij Omnicol terecht gekomen?
Het ging eigenlijk heel toevallig. Wegens corona moest ik mijn vorige baan verlaten. Een interimkantoor was in die tijd op zoek naar een kandidaat voor deze functie en zij spraken me hiervoor aan. Alsof het zo had moeten zijn! Ik hoefde geen twee keer na te denken. 
Dat is nu zo'n 4 maanden geleden en ik voel me hier erg thuis. Ik zie Omnicol als een familie waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Ik werk in een hele fijne, vriendelijke en hardwerkende omgeving en iedereen heeft hart voor de klant, wat een snelle feedback en kwalitatieve producten garandeert.

Wat is je werkervaring voordat je bij Omnicol kwam?
Voordat ik bij Omnicol kwam, heb ik vijf jaar als salesmanager gewerkt voor een bedrijf van high-end parketvloeren, gelegen in Gent. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux, Duitsland en Londen. Daarnaast studeerde ik Germaanse Filologie aan de Universiteit van Luik en heb ik daar mijn Master in behaald. Door deze studie spreek en schrijf ik vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Waarom werk je graag in de bouwsector?
De bouwsector heeft een grote diversiteit van klanten en hun achtergronden. Niets is hetzelfde, daardoor blijf ik getriggerd in mijn werk. Het is telkens een kwestie van opnieuw aanpassen, en dat is een uitdaging die ik nooit uit de weg zal gaan.

Heb je een persoonlijk doel/streven in je loopbaan?
Ik wil blijven groeien in deze maatschappij en mijn talenten nog meer ontwikkelen om deze voluit benutten in mijn vakgebied en de uitdagingen die daarbij horen. En daarnaast is gelukkig zijn op professioneel gebied ook een persoonlijk doel. Wat momenteel in deze job goed lukt!

Wat is je favoriete Omnicol-product?
De PVM omnifix natuurlijk! Hierin onderscheidt Omnicol zich écht van de concurrent, zowel op kwalitatief vlak als op esthetisch vlak. Bij heel wat prestigieuze constructies is deze mortellijm gebruikt. Daardoor hebben we heel wat trouwe partners die steeds opnieuw naar de PVM blijven vragen. Ik ben er trots op dat ik dit mooie en esthetische product mag verkopen.

Welk project is je bijgebleven?
Meteen denk ik dan aan Square Albert in Brussel. 
Dit project was mijn eerste grote project-aanvraag toen ik bij Omnicol begon te werken. 
Ik beet me erin vast. Het werd een groot dossier waar ik tot het uiterste ben gegaan. Helaas is deze aanvraag niet doorgegaan. Ook hier leer ik weer van en ik hou er in het vervolg rekening mee dat, ongeacht de inzet, een aanvraag ook met 'nee' afgesloten kan worden. Helaas gaan niet altijd alle projecten door, maar veel gelukkig wel! Het zal zeker een mooi project worden en ik wens alle betrokken partijen succes met de realisatie.

Zijn er dingen die je graag zou veranderen om je baan nog leuker te maken?
Ik ben heel blij met mijn baan. Het enige wat het nu een beetje lastig maakt zijn de beperkingen die corona op dit moment met zich meebrengt. Hierdoor heb ik wat 'uitdagendere werkomstandigheden', zal ik maar zeggen. Maar ook hier werken onze creatieve oplossingen en kan ik toch veilig bezig blijven. Ik kan louter hopen dat de situatie weer terug tot normaliteit komt, al ligt dat uiteraard niet enkel in onze handen.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie