B2 OMNIBIND IS MULTI INZETBAAR

Geplaatst op

B2 OMNIBIND IS MULTI INZETBAAR  | Omnicol

 

En daarom wordt deze gekende primer omgedoopt tot B2 MULTI omnibind. Wij leggen met de nieuwe naam nóg meer nadruk op de brede inzetbaarheid van dit product. De B2 MULTI omnibind is qua samenstelling ongewijzigd gebleven, het is nog steeds een primer met dezelfde kwaliteit en prettige verwerking die je gewend bent. Daarnaast is deze universele diepgrondering kleurloos en uitermate geschikt als voorbehandeling voor pleisterwerk.

Vakmensen willen kwalitatief goed werk afleveren. Dat levert tevreden klanten op, goede referenties en… een goede nachtrust. De grootste zorg van een verwerker is een goede hechting op de ondergrond, want het laatste wat je wilt is dat na verloop van tijd het aangebrachte product gaat loslaten. Voorbehandeling met het juiste product is essentieel. En daarom is de B2 MULTI omnibind een perfect inzetbare oplossing. 

We zetten de eigenschappen van deze ruim toe te passen primer nog even voor je op een rijtje:

B2 MULTI omnibind
B2 MULTI zorgt ervoor dat de zuigkracht van de ondergrond wordt gereguleerd waardoor je gips-, cement- of kalkpleisters makkelijk kan aanbrengen.  Daarnaast optimaliseert het ook de hechting door diep in de poriën van de ondergrond te dringen.

De B2 MULTI omnibind is naast binnen ook buiten toepasbaar en geschikt voor een grote variëteit aan ondergronden zoals, baksteen, bestaand tegelwerk en beton, maar ook ondergronden als o.a. cellenbeton, cementdekvloer, epoxy coating, gipsvezelplaat, hout geperste vezelplaat, kurk, linoleum en vinyl tapijt kunnen met dit product voorbehandeld worden. Als dat niet MULTI is weten wij het ook niet meer. 

Je vindt de B2 MULTI omnibind in een nieuwe productgroep die we speciaal voor jou als stukadoor hebben gemaakt “VOORBEHANDELING STUC”. Hier staan alle stucprimers overzichtelijk bij elkaar. Naast de B2 MULTI omnibind hebben we aan dit assortiment ook nog drie stucprimers toegevoegd. Al deze primers sluiten perfect aan bij de stucmortels W100 R en W100 R LIGHT! Maar ze zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om onder andere stucmortels gebruikt te worden. Met dit viertal is er een maatwerk primer beschikbaar voor iedere ondergrond. En als je deze primers met de stucmortels van Omnicol combineert heb je gegarandeerd het beste systeem. 

Wij stellen de overige drie stucprimers ook graag kort aan je voor:

FIX+ R omnibind
Als voorbehandeling onder cement-, gips- en kalkpleisterlagen is FIX+ R omnibind een sneldrogend hechtmiddel. Dit product wordt toegepast op gladde en gesloten ondergronden zoals beton en bestaand tegelwerk. Als verdund hechtmiddel is het geschikt voor poreuze ondergronden.

GRIP omnibind
Deze hechtingsbevorderende primer met korrel heeft als doel om het contactoppervlak te vergroten voor een betere hechting tussen ondergrond en (gips)pleisterwerk. Het product is speciaal ontwikkeld voor gladde, gesloten en slecht zuigende ondergronden en heeft een zeer korte droogtijd.

ZV omnibind
Dé perfecte zuigkrachtverlagende, reuk- en kleurloze primer. Deze wordt als voorbehandeling gebruikt op (sterk) zuigende ondergronden. Zowel toepasbaar voor binnen als buiten. Dit product wordt verdund aangebracht met kwast, roller, spuit of borstel. Ideaal voor gips- en pleisterwerk.

 

Nog meer weten over de vier stucprimers van Omnicol? Je vindt ze hier.

 


Producten uit dit nieuwsbericht:

B2 MULTI omnibind  | Omnicol  FIX+ R omnibind | Omnicol  GRIP omnibind | Omnicol  ZV omnibind | Omnicol

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie