VANAF 1 MAART BESCHIKBAAR: DE OMNICOL PRIJSLIJST 2021

Geplaatst op

VANAF 1 MAART BESCHIKBAAR: DE OMNICOL PRIJSLIJST 2021  | Omnicol

Het is februari 2021. De winter was sinds lang niet zo koud en de tijden onzeker. Gelukkig is er maar weinig dat Omnicol ervan kan weerhouden te ontwikkelen, onderzoeken, verbeteren en verduurzamen. Want de toekomst ligt vóór ons en daar hebben we alle vertrouwen in. De belangrijkste vernieuwingen in onze ontwikkelingen en ons assortiment vind je terug in de nieuwste prijslijst of in de productcatalogus op de website. Een aantal producten en aanpassingen lichten we hieronder alvast toe. 

Een nieuwe naam
Allereerst vragen we aandacht voor een subtiele naamswijziging van B2 omnibind. Na 1 april zal deze hechtingsbevorderende primer voor o.a. onder stucwerk namelijk B2 MULTI omnibind gaan heten. Een nieuwe naam voor hetzelfde, vertrouwde product. De extra toevoeging maakt de diversiteit waarvoor deze primer geschikt is hiermee nóg duidelijker

Makkelijker vindbaar
Een andere verbetering vind je terug op onze website. Om onze producten daar nog makkelijker vindbaar te maken, wordt vanaf 1 april de productgroep “voorbehandeling” in tweeën gesplitst. Er zal dan een aparte productgroep “voorbehandeling tegel” en “voorbehandeling stuc” zijn. Voor de stukadoors hebben we een complete serie nieuwe stucprimers in ons assortiment opgenomen. Dat wordt dus makkelijker, sneller en nóg gladder werken komend jaar.

Buzon
Behalve onze eigen lijmen, kitten en toebehoren hebben wij dit jaar ook een extra hoofdstuk met een evenwichtig assortiment van de Belgische fabrikant Buzon aan onze prijslijst toegevoegd. Buzon is marktleider op het gebied van tegeldragers en ontwikkelt en produceert deze al meer dan 30 jaar. Een weloverwogen aanvulling op ons Omnicol-assortiment. 

Demolijm
Niet nieuw maar wel nieuw in de prijslijst: onze demolijm. Al jaren wordt deze speciale lijm naar alle tevredenheid voor trainings- en opleidingsdoeleinden gebruikt. Zo tevreden is men zelfs, dat de vraag ernaar ons heeft doen besluiten dit product in de prijslijst op te nemen. De DEMO cursus- of demonstratielijm van Omnicol is een poedertegellijm met de verwerkingseigenschappen van een echte tegellijm die echter niet uithardt en bijna alle soorten tegels en steenstrips verlijmt. Ideaal voor de opleiding van alle vakmensen in spé!

Mystery Box
Tot slot staat ons in de loop van 2021 nog iets verrassends te wachten. Voor de nieuwsgierigen onder ons lichten we alvast een héél klein tipje van de cementsluier op. Het gaat om een nieuwe poedertegellijm waar je als vakman of -vrouw zeker blij van gaat worden. Kan je niet wachten? Hou dan deze nieuwsbrief en/of de social media goed in de gaten en ben als eerst op de hoogte van de lancering van dit innovatieve product.

De productcatalogus is hier te downloaden, de prijslijst kun je opvragen bij onze accountmanagers.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie