koop lokaal

Geplaatst op

Koop lokaal | Omnicol

Fema en Feproma zijn de beroepsverenigingen van respectievelijk de professionele handelaars en de fabrikanten/leveranciers van bouwmaterialen in België. Samen willen zij (ver)bouwers aanmoedigen om hun bouwmaterialen lokaal aan te kopen bij de professionele Belgische Fema-bouwhandelaars. Omnicol, zijnde lid van Fema, steunt dat initiatief van harte en vol overtuiging!

 Producten die verbonden zijn aan de normering van Fema en Feproma geven je niet alleen de zekerheid dat je maatschappelijk verantwoord koopt, maar tegelijkertijd een stevige garantie van kwaliteit. Ze beantwoorden namelijk aan de wettelijke normen en reglementeringen die door zowel Belgische als Europese overheden zijn opgelegd voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Maar zeker zo belangrijk: je koopt lokaal en verantwoord. Zowel de Fema-leden als de Feproma-bedrijven zijn stevig Belgisch verankerd. Ze zorgen voor lokale werkgelegenheid en dragen bij aan de sociale zekerheid. Bovendien streven ze ernaar ecologisch verantwoord te ondernemen, door bijvoorbeeld duurzame producten aan te bieden of korte logistieke flows en recyclageoplossingen te bieden. 

Als lid van Fema en als lokale leverancier voldoen de producten van Omnicol aan al deze eisen. En daar zijn we trots op. Zo willen wij Belgische (ver)bouwers aansporen om hun bouwmaterialen lokaal aan te kopen, waarmee we samen kunnen bijdragen aan een gezonde Belgische economie.

Meer informatie: www.fema.be/nl

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie