Prijslijst en productcatalogus 2020

Geplaatst op

Productcatalogus 2020 | Omnicol

2020 is weer een aantal maanden oud. Het begin van de lente is altijd een mooi moment om de jaarlijkse productcatalogus te introduceren. Met nieuwe producten waar sommige verdwenen. En met op bepaalde pagina’s een frissere, overzichtelijkere weergave van informatie.

Met dat laatste doelen we met name op de PVM/GM-pagina die opnieuw werd ingericht. Type lijm en levertijden worden nu per kleur in een schema aangegeven, waardoor het nóg makkelijker wordt om bestellingen te plaatsen.

Noemenswaardig is ook het positieve nieuws dat onze vorig jaar geïntroduceerde stucmortels W100 R en W100 R LIGHT omnimix nog beter uitpakten dan verwacht. De marge in de laagdikte werd voor beide producten verruimd en er vond een uitbreiding van de geschikte ondergronden plaats. En ook V15 en V17 R omnimix bleken nóg breder inzetbaar, waardoor we ook hier de geadviseerde minimale en maximale laagdiktes hebben kunnen aanpassen.

Bovenstaande producten en veranderingen, waaronder de nieuwe voegmortel TRADITIONAL 15, zijn natuurlijk opgenomen in onze productcatalogus van 2020. Je leest meer over deze nieuwe voegmortel in een speciaal daarvoor uitgewerkt nieuwsitem. Bekijk alle specificaties en prijsinformatie met betrekking tot onze producten in onze productcatalogus via deze link op onze site.

 

Producten uit dit nieuwsbericht:

W100 R omnimix | Omnicol W100 R LIGHT omnimix | Omnicol V15 omnimix | Omnicol V17 R omnimix | Omnicol
TRADITIONAL 15 omnifill | Omnicol

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie