Extra grote vloeren met TRADITIONAL 15 omnifill

Geplaatst op

TRADITIONL 15 | Omnicol

Soms wil je gewoon wat anders. Omdat het mooier is of praktischer. Of omdat het beter aansluit bij de bestaande bouw. We hebben het over het betegelen van grote vloeren met extra brede voegen. Goed nieuws! Daarvoor hebben we nu een nieuwe voegmortel: TRADITIONAL 15 omnifill.

TRADITIONAL 15 omnifill is een waterwerende voegmortel voor voegen van 2 tot 15 mm breed die specifiek is afgestemd voor gebruik op de vloer, zowel binnen als buiten. Je kunt er alle mogelijke soorten keramische vloertegels en de meeste soorten natuursteen mee invoegen. Voorbeelden daarvan zijn woon- en kantoorruimten en ruimten in de gezondheidszorg. TRADITIONAL 15 heeft een verhoogde slijtvastheid en nauwelijks reinigingsproblemen. En dan nu het mooiste: de voegmortel is machinaal verwerkbaar, speciaal voor grote vloeroppervlakten! Sterker nog, je kan ook traditioneel na-poederen!

TRADITIONAL 15 | Omnicol

TRADITIONAL 15
Waterwerende voegmortel voor voegen van 2 tot 15 mm
klik hier voor het productinformatieblad.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie