GM-project Luxemburg

Geplaatst op

GM Project Luxemburg | Omnicol
Fotografie: SteinMetzDeMeyer
 

In het Luxemburgse plaatsje Kirchberg, zo’n 10 km van Luxembourg Aéroport, wordt door National Company of Housing in Cheap Market (SNHBM) in samenwerking met het Fonds voor verstedelijking en ontwikkeling van het Kirchberg-plateau (FUAK), een zuiver residentieel bouwproject gerealiseerd in de wijk Reimerwee. Tijdens dit omvangrijke project zal de GM omnifix rijkelijk aanwezig zijn.

Het bouwproject “Réimerwee” bestaat uit drie fasen die allen door een ander architectenbureau zijn uitgevoerd. Momenteel wordt er gebouwd aan de eerste fase die bestaat uit de bouw van vier residenties. Drie daarvan bevatten 60 appartementen voor de verkoop, één residentie heeft 34 appartementen voor sociale verhuur. Het ontwerp van dit project werd uitgevoerd door het Oostenrijkse architectenbureau AllesWirdGut.
 
De realisatie van de tweede fase is inmiddels ook van start gegaan. Dit betreft vijf residenties met in totaal 105 koopappartementen en een residentie met 23 appartementen voor sociale huur. Het ontwerp van dit project werd uitgevoerd door het architectenbureau SteinmetzDeMeyer.

Als laatste zal komend jaar de derde fase van het bouwproject worden opgestart: drie residenties met met 23 appartementen voor sociale huur en 49 voor de verkoop. Het ontwerp van dit project werd uitgevoerd door de architecten AZPML en Beckmann N’Thépé.

GM project bouwplaats | Omnicol  GM project silo | Omnicol

Alle residenties worden gebouwd volgens de criteria voor passieve gebouwen (energieklasse AAA). Omnicol is trots mee te mogen werken aan het tot stand komen van deze duurzame residenties. Met onder meer zo’n 200 ton GM omnifix in silo, leveren we een serieuze bijdrage aan wederom een prachtig bouwproject.

Project: Réimerwee
Locatie: Kirchberg, Luxemburg
Energieklasse: AAA
Architect: externe architectenbureaus
Start van de bouw: 2017
Eenheden: 298 appartementen (in 3 fasen)


Producten uit dit nieuwsbericht:

GM omnifix | Omnicol

 

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie