Reminder! Omnicol op de Dag van de Afwerking

Geplaatst op

Dag van de Afwerking | Omnicol

REMINDER! Het is bijna zo ver: dinsdag 26 november vindt de jaarlijkse Dag van de Afwerking plaats. Je weet wel: dé vakbeurs en hét netwerkevent voor fabrikanten, voorschrijvers en vakmensen uit de gehele afwerkingssector in de Brussel Kart Expo te Groot-Bijgaarden.

Om het succes en de omvang van dit jaarlijks event nog eens te benadrukken: in 2018 bezochten maar liefst 4.200 mensen de beurs met meer dan 150 stands vol nieuwe afwerkingsproducten en leveranciers verspreid over 9.300 m². De Dag van de Afwerking is het grootste event van de afwerkingssector waar aannemers, architecten, studiebureaus en fabrikanten elkaar kunnen ontmoeten in een zeer gemoedelijke sfeer met gratis buffetten en drank.

Dit jaar is er, naast de gebruikelijke beursstands, ook een demotent waar bezoekers eigenhandig producten kunnen uittesten én er is Belgian Stone Day: een tent die volledige gewijd is aan natuursteen en keramiek.

Hier kunnen wij uiteraard als specialist niet ontbreken. Onder de vele standhouders en hun demonstraties zal ook Omnicol aanwezig zijn met een verrassende stand. Schrijf je nu in via deze link en ontvang gratis toegangskaarten.
 
Locatie: Brussel Kart Expo in Groot-Bijgaarden
Tijd: Dinsdag 26 november 2019 van 10.00 tot 20.00 uur

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie