Een goed begin is het halve werk

Geplaatst op

Instructievideo's | Omnicol

Goed en duurzaam tegelwerk vereist meer dan alleen vakmanschap en kwaliteitsproducten. Het draait om het verkrijgen van de juiste verbinding tussen de ondergrond en het soort afwerking. Het aantal tegellijmen en aanverwante producten dat Omnicol in haar assortiment heeft is zeer divers. Welke tegellijm het beste bij een bepaalde klus past, is van veel factoren afhankelijk. Is die keuze gemaakt, dan het belangrijk dat de lijm op de juiste manier wordt toegepast. Dat begint met het aanmaken van de lijm.

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor de verwerking van onze producten die staat (of valt) bij het GOED aanmaken van de tegellijm. Een lijm die op de juiste manier is aangemaakt, is niet alleen prettiger verwerkbaar tijdens de klus. Het zal er ook voor zorgen dat het project gegarandeerd lang en probleemloos in stand blijft. Een strakke tegelwand- of vloer waar je jaren (soms een leven) lang geen omkijken meer naar hebt.

Het is daarom dat we bij Omnicol hebben besloten voor (bijna) al onze producten duidelijke instructievideo’s te maken. Instructievideo’s die handig en informatief zijn voor alle verwerkers in de branche, van tegelzetter tot particulier. In de video’s zal per product stap voor stap worden uitgelegd hoe je het op de juiste manier aanmaakt. Hierdoor is de basis voor iedere klus, groot, klein, ingewikkeld of niet, gelegd. De start van een mooie vloer of wand.

Op dit moment zijn we druk bezig met de draaidagen. Binnenkort, na het afmonteren, kan iedere geïnteresseerde de video’s bekijken op de video-pagina van onze website en op Youtube.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie