PL79 FLEX Grijs tijdelijk 10% gratis*

Geplaatst op

PL79 FLEX omnicem | Omnicol

Misschien herken je dit: je bent lekker een keramisch vloertje aan het leggen en bijna klaar... kom je nét wat tegellijm tekort. Balen! Maar niet met deze fijne Omnicol-actie op PL79 FLEX omnicem grijs. Want tijdelijk zit er niet 25, maar 27,5 kg in een zak. Dat is maar liefst 10% extra! Wellicht precies genoeg om die mooie tegelvloer af te maken.

PL79 FLEX is een watervaste, flexibele S1 poedertegellijm die speciaal ontwikkeld is voor een goede hechting aan hardere tegelsoorten, zoals (grès-)tegels. Toepassingen zijn onder andere het verlijmen van stenen, keramische of porseleinen vloer- en wandtegels. PL79 FLEX kan zowel op wand als vloer worden aangebracht en is eenvoudig te verwerken. De ideale lijm voor hardere tegels binnen maar is, in combinatie met een goed gedraineerde ondergrond, ook geschikt voor buitenwerk.

Profiteer nog tot 15 oktober van deze actie en krijg bij aankoop van een zak PL79 FLEX grijs 10% gratis!

*    Actie geldig van 23-09-2019 t.e.m 15-10-2019 of tot zolang de voorraad strekt en enkel geldig op PL79 FLEX omnicem grijs.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie