Omnicol op de dag van de afwerking

Geplaatst op

Dag van de afwerking | Omnicol

Dinsdag 26 november 2019 vindt weer de jaarlijkse Dag van de Afwerking plaats. Deze vakbeurs in de Brussel Kart Expo te Groot-Bijgaarden is dé vakbeurs en hét netwerkevent voor fabrikanten, voorschrijvers en vakmensen uit de gehele afwerkingssector.

Jaarlijks is dit event een enorm succes. Zo bezochten in 2018 maar liefst 4.200 mensen de meer dan 150 stands vol nieuwe afwerkingsproducten en leveranciers verspreid over 9.300 m² in de Brusselse Kart Expohallen. Daarmee is dit unieke evenement het grootste event van de afwerkingssector waar aannemers, architecten, studiebureaus en fabrikanten elkaar ontmoeten. Alles in een zeer gemoedelijke sfeer met gratis buffetten en drank.

Naast de gebruikelijke beursstands is er dit jaar ook een demotent waar bezoekers eigenhandig producten kunnen uittesten. Ook is er een volledige tent gewijd aan natuursteen en keramiek. En niet te vergeten: Belgian Stone Day, een uniek concept binnen de Dag van de Afwerking waar de mogelijkheden van deze producten in de kijker gezet worden.

Onder de vele standhouders en hun demonstraties zal ook Omnicol wederom aanwezig zijn met een verrassende stand. Schrijf je nu in via deze link en ontvang gratis toegangskaarten.
 
Locatie: Brussel Kart Expo in Groot-Bijgaarden
Tijd: Dinsdag 26 november 2019 van 10.00 tot 20.00 uur

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie