Bredere laagdiktes voor V15 en V17 R

Geplaatst op

V15 en V17 R | Omnicol

Producten van Omnicol worden regelmatig getest in het lab én in de praktijk. Zo ook de egalisatiemortels V15 en V17 R omnimix. En wat blijkt? Beide mortels blijken (letterlijk) nóg breder inzetbaar dan we al wisten!

V15 en V17 R omnimix zijn beide zeer goed vloeiende vloeregalisatiemortels die een perfect glad resultaat geven onder  o.a. tapijt, vinyl, vloerlak, kurk, parket en tegelwerk. De mortels zijn geschikt voor het egaliseren van steenachtige ondergronden zoals beton- of cementdekvloeren of oude tegelvloeren. De met V15 omnimix behandelde vloer is na 3 tot 4 uur weer beloopbaar en kan al na 72 uur weer betegeld worden. Een vloer die geëgaliseerd is met V17 R omnimix is na 2 tot 4 uur geschikt voor volgende bewerking.

Onze kwaliteitsdienst en R&D test voortdurend onze bestaande producten, zowel in het labo als in de praktijk. Zo blijkt dat onze V15 én V17 R omnimix nóg beter presteren en we de geadviseerde minimale en maximale laagdiktes kunnen aanpassen.

De wijzigingen:

V15 omnimix | Omnicol

V15 omnimix
De laagdikte ‘van 5 tot 15 mm’ wijzigt naar ‘van 2 tot 20 mm’
(bij grote onregelmatigheden zelfs ‘tot 40 mm’).
(Aanbevolen ideale laagdikte is minimaal 3 - 4 mm).
klik hier voor het productinformatieblad.

V17 R omnimix | Omnicol

V17 R omnimix
De laagdikte ‘van 1 tot 15 mm’ wijzigt naar ‘van 1 tot 20 mm’.
(Aanbevolen ideale laagdikte is minimaal 3 - 4 mm).
klik hier voor het productinformatieblad.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie