Groen met het emicode keurmerk

Geplaatst op

Emicode | Omnicol

Spaarzaam gebruik van grondstoffen, productie en verpakking is bij Omnicol een permanent aandachtspunt. Voor ons is het evenwicht zoeken tussen ecologische, technologische, economische en sociale belangen vanzelfsprekend. Daarom blijven wij ons inzetten om producten en processen te ontwikkelen die de kwaliteit van bodem, water en lucht waarborgen en het gebruik van eindige bronnen beperken. Een lijn die we ook doortrekken op het gebied van emissiearme producten.
 
De emissie van producten wordt ingedeeld op basis van het EMICODE keurmerk. Dat keurmerk stelt wereldwijd strenge eisen aan bouwproducten op het gebied van gezondheid en milieu. Producten met het EMICODE-label zijn gegarandeerd oplosmiddelenvrij en zeer emissiearm. En dat wordt regelmatig, door middel van steekproeven, gecontroleerd.

Op de download-pagina zie je niet alleen welke Omnicol-producten het EMICODE keurmerk dragen, maar kun je ook alle overige certificeringen vinden.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie