Certificaat ISO 9001

Geplaatst op

ISO 9001 | Omnicol

Na een uitgebreide screening kunnen wij met trots melden dat we wederom geslaagd zijn voor het ISO certificaat 9001! In 2015 waren wij één van de eersten die dit certificaat mochten voeren. Met enige regelmaat vindt er een nieuwe toetsing plaats en - uiteraard - passeerden wij met vlag en wimpel deze test.

NEN-EN-ISO 9001 is een certificeerregeling voor kwaliteitsborging bij het ontwerpen, ontwikkelen, vervaardigen, installeren van producten en diensten inclusief de nazorg. Om te beoordelen of een kwaliteitssysteem voldoet aan de richtlijnen, voert het auditteam van SKG-IKOB een toelatingsonderzoek, ofwel een audit uit. Daarbij wordt met name gekeken naar de verhouding tussen de eisen die de ISO 9001-norm stelt en het beleid van de organisatie, de bekwaamheid van de medewerkers, de uitvoering en de beheersing van de productkwaliteit.

Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek werd vastgesteld dat Omnicol het NEN-EN-ISO 9001 certificaat wederom mag voeren.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie