Tegels: mooi & duurzaam

Geplaatst op

Tegels: mooi & duurzaam | Omnicol

Wist je dat tegels één van de oudste vormen van wand- en vloerbedekking is? De natuursteen-, tegel- en mozaïekvloeren uit de Oudheid zijn daar het prachtige bewijs van. Nog altijd zijn keramische tegels populair. En dat is niet voor niets!

Tegels zijn veelzijdig en verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Vandaag de dag kan men volledig massieve, keramische tegels produceren in de meest uiteenlopende formaten en tot een lengte van wel drie meter. Een tegelvloer is hygiënisch en anti-allergeen, goed te combineren met vloerverwarming en makkelijk in onderhoud, omdat tegels bestand zijn tegen de meest agressieve reinigingsmiddelen. Keramiek is bovendien een veilig materiaal dat volledig recyclebaar is. Het is onbrandbaar en bij aanraking met vuur komen er geen schadelijke stoffen vrij.

Bijna iedere ruimte leent zich ervoor om betegeld te worden. Van hal tot badkamer, van woon- tot slaapkamer en alles wat daar (al dan niet letterlijk) buiten valt. Een mooie tegelvloer verdient het om gelegd te worden door een vakman en met de juiste lijmsystemen. Het resultaat is een authentieke, stijlvolle vloer die langer dan een mensenleven meegaat.  

Bekijk zelf de schoonheid van tegels in deze video.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie