Open Wervendag 2019

Geplaatst op

 Open Wervendag | Omnicol
            
Als je zelf in de bouw werkt, ben je natuurlijk extra nieuwsgierig wat er achter de hekken van andere werven schuilgaat. Of misschien wil je je kinderen eens laten zien hoe dat zwembad om de hoek, dat grote ziekenhuis of die moderne, energiezuinige woning gebouwd worden?
Goed nieuws: op Open Wervendag ontdek je het allemaal!
 
Zondag 19 mei hoeft niemand achter de hekken te blijven, maar mag iedereen het bouwterrein van deelnemende projecten op. Je ontdekt er niet alleen hoe het betreffend project in elkaar zit, maar ook de nieuwste en belangrijkste trends van de sector. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de nieuwbouw van school De Kleine Wereld in Ravels. Met 10 klassen voor kleuters, 12 voor de lagere school, een open en een overdekte speelplaats is dit moderne en energiezuinige schoolgebouw een bijzonder project. Omnicol leverde er bovendien een belangrijke bijdrage met ca. 1.350 m² GM omnifix antracite (in silo) en zo'n 900 m² GM omnifix Concrete.
 
De Open Wervendag vindt plaats op zondag 19 mei 2019 van 10 uur tot 17 uur. Meer informatie en een overzicht ven de deelnemende werven vind je hier. Ben jij er dit jaar ook bij?

 

Producten uit dit nieuwsbericht:

   

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie