PL200: SNEL SNELLER SNELST

Geplaatst op

PL200: SNEL SNELLER SNELST | Omnicol

We leven in een tijd waarin alles snel sneller snelst kan. Met één klik op de muis boek je een vakantie naar de zon. Stuur een appje en je hebt binnen een seconde antwoord. Met één mailtje een nieuwe autoverzekering. En zo hoef je nu nog maar héél even te wachten voor je kunt tegelen op een jonge cementdekvloer.

Met PL200 omnicem ga je werkelijk snel sneller snelst. Met 3 tot 5 drogingsdagen in plaats van de gebruikelijke 28 voor cementdekvloeren hou je meer tijd over voor andere dingen. Voor een nieuwe klus bijvoorbeeld, een pint met je maten, een etentje met je lief. Of voor die vakantie naar de zon. 

PL200 omnicem vervangt in veel gevallen de buttering-floating-methode. Het is geschikt voor dunne, groot formaat (keramische) tegels/platen, maar ook voor de verlijming van harde en zachte isolatieplaten. Door de zeer hoge flexibiliteit (S2 > 5 mm conform EN 12002) en verhoogde hechtsterkte (> 2,0 N/mm² volgens EN 1348) is het geschikt voor het verlijmen van keramische tegels en natuursteen op ondergronden waar mogelijke spanningen kunnen optreden. 

PL200 omnicem is leverbaar in zakken met een inhoud van 20 kg in de kleuren grijs en wit – voor vlekgevoelige natuursteensoorten en voor sulfaathoudende ondergronden zoals anhydriet.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie