BLOG

Geplaatst op

BLOG | Omnicol
Foto: Koninklijke Mosa bv

Inloopdouches hebben enorm aan populariteit gewonnen en worden nu meer toegepast dan de voormalige geëmailleerde of kunststof douchebak. Want het is natuurlijk mooi als de tegelvloer doorloopt tot in de douche. Tegels en voegen zijn op zichzelf echter niet 100% waterdicht. Dus hoe voorkom je lekkage in een inloopdouche? 

Kort gezegd begint waterdichting bij de onderste laag en wordt het zekerder naarmate het vaker herhaald wordt. Vandaar dat bij de opbouw in lagen, iedere laag op één of andere wijze wordt gewapend tegen het vocht. De veelheid aan barrières die zo worden ingebouwd dragen bij aan de waterdichting.

Hoe je deze lagen opbouwt bij verschillende typen inloopdouches lees je in ons laatste blog. Hierin beantwoorden we alle vragen die betrekking hebben op het waterdicht maken van inloopdouches. 

Ben jij ook bezig met een bepaalde klus waarin producten van Omnicol een rol spelen en heb je vragen die je graag in een blog besproken ziet? Mail dan naar blog@omnicol.eu. Wie weet lees je er dan alles over terug in één van de komende blogs op onze site.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie