YOUCA ACTION DAY GROOT SUCCES

Geplaatst op

YOUCA ACTION DAY GROOT SUCCES | Omnicol

Donderdag 18 oktober was het YOUCA action day. YOUCA staat voor Youth for Change and Action, een organisatie voor en door jongeren die samen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving werken. Voor de dertiende keer engageren meer dan 15.000 Vlaamse en Brusselse jongeren zich om een dag aan de slag te gaan bij een bedrijf, een organisatie, een overheid of een particulier. Het loon dat ze op die schooldag verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren in Ecuador en naar een aantal projecten in België. Daar doet Omnicol graag aan mee!

Zowel Omnicol NV te Weelde als Omnicol Belgium NV te Ham toonden hun goed hart en werkten graag mee aan wat vroeger de Zuiddag heette. Nina Rombouts, studente lichamelijke opvoeding en sport aan de Sport- en Handelsschool te Turnhout, is blij dat ze op deze manier haar steentje kan bijdragen aan een betere samenleving. Ze draaide mee in onze productie én zorgde voor een mooi winkelrek in ons Omnihuis.

Max van Vliet, student Handel, moest niet lang nadenken over het bedrijf waar hij zijn diensten zou tonen. Omnicol Belgium NV, waar zijn vader Donald als accountmanager werkt, was een makkelijke keuze. Max had de eer om een hele dag in het spoor van zijn vader de baan op te gaan. Ze begeleidden samen een klant bij de opstart van een project met PVM omnifix en introduceerden de PL200-actie bij bestaande en potentiële klanten. Max getuigt: “Ik vind het geweldig dat ik een dag met mijn vader op pad mag. Bovendien steunen we ook nog een keer het jongerenengagement wereldwijd!”. De toekomst van Omnicol is verzekerd!

Felix de Bever, algemeen directeur van Omnicol NV, is fier: “Wij hechten heel veel waarde aan duurzaamheid. YOUCA action day is een prachtig project en ik zie het zeker als een win-winsituatie. Wij steunen het goede doel, de jongeren leren het bedrijfsleven kennen en wij als samenleving worden er alleen maar beter van!”.

De volgende YOUCA action day op 17 oktober 2019 staat alvast in onze agenda genoteerd.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie