WIN EEN TICKET VELDRIJDEN MET PL200 OMNICEM

Geplaatst op

WIN EEN TICKET VELDRIJDEN MET PL200 OMNICEM | Omnicol

PL200 omnicem is een zeer hoog flexibele S2 poedertegellijm voor binnen- en buitentoepassing op wand en vloer. Bovendien kan PL200 omnicem de ontkoppelingsmat vervangen. Dat bespaart tijd en materiaal!

PL200 omnicem kan niet alleen de ontkoppelingsmat vervangen, maar ook de buttering-floating methode. De lijm is onder andere geschikt voor het verlijmen van alle mogelijke (dunne) keramische vloer- en wandtegels en toepasbaar op ondergronden waar mogelijke spanningen kunnen optreden: op jonge cementdekvloeren al tussen 3 tot 5 dagen na installatie en op beton na 28 dagen (i.p.v. de gebruikelijke 90 dagen).

Ben jij van plan om binnenkort zo'n tegelvloer te gaan leggen? Maak dan nu gebruik van onze spetterende actie*: koop 8 zakken PL200 omnicem (wit of grijs) en ontvang een gratis ticket voor de DVV Verzekeringen Trofee Veldrijden!

* Actie geldig van 15 oktober t/m 15 november 2018.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie