VACATURE: QUALITY CONTROL TECHNICIAN

Geplaatst op

Vacature | Omnicol

Als één van de marktleiders in de Benelux op het gebied van professionele tegellijmen en afbouwproducten worden elk jaar vele miljoenen kilo’s Omnicol-producten verwerkt. Omnicol adviseert en begeleidt klanten op diverse terreinen: bouwtechnisch, informatief en met betrekking tot productverwerking en bij bouwprojecten. Daarnaast zetten we ons continu in om producten en processen te ontwikkelen die de kwaliteit van bodem, water en lucht waarborgen en het gebruik van eindige bronnen beperken. Ter versterking van ons team in Weelde (België) zoeken wij op korte termijn een ervaren kwaliteitscontroleur.

Als senior quality control technician ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse kwaliteit en lever je een actieve bijdrage aan het opzetten, uitvoeren en onderhouden van een vernieuwd kwaliteitscontrolesysteem. De volledige functieomschrijving lees je hier.

Omnicol biedt je een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie en een enthousiast team. Naast een marktconform salaris zijn er mogelijkheden voor opleiding, verbreden van kennis en extra legale voordelen.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie