Prijslijst en productcatalogus

Geplaatst op

Productcatalogus 2018 | Omnicol

Omnicol heeft weer niet stilgezeten het afgelopen jaar. Onze Omnicol-producten zijn voortdurend aan verbeteringen en uitbreiding onderhevig. PU omnikit, een hoogwaardige 2-componenten afdichtingskit, is daar een mooi voorbeeld van. Snel verwerkbaar en zeer geschikt voor intensief gebruik, en deze kit heeft niet of nauwelijks last van veroudering. Lees de specificaties in ons nieuwe Productcatalogus 2018.

In deze productcatalogus wordt dit jaar extra aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen besteed. Al jarenlang is spaarzaam gebruik van grondstoffen, productie en verpakking  bij Omnicol een permanent aandachtspunt. Het evenwicht zoeken tussen ecologische, technologische, economische en sociale belangen is voor ons vanzelfsprekend. Net als het uitdragen van de resultaten. Wij zetten ons continu in om producten en processen te ontwikkelen die de kwaliteit van bodem, water en lucht waarborgen en het gebruik van eindige bronnen beperken.

Dat doen we onder ander door het volgen van het ISO 26000 traject, de internationale richtlijn voor het implementeren van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in organisaties. Zo willen we als Omnicol mede bijdragen aan een beter leefklimaat voor mens en dier.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie