Voegmortel actie!

Geplaatst op

Voor een flinke tegelklus heb je al gauw heel wat voegmortel nodig. Voor de echte bulkers onder ons heeft Omnicol nu een fijne actie: bij 8 dozen WD FLEX R omnifill van 5 kg (in dezelfde kleur) krijg je nu een schoonmaakspons met handvat cadeau! Of, nóg leuker, bij 10 zakken van 15 kg (keuze uit alle kleuren) een sponsbak met schoonmaakspons.

WD FLEX R omnifill is een snelverhardende, waterwerende voegmortel voor voegen tot 10 mm breed. Het heeft een verhoogde chemische resistentie, verkleurt niet en is urinebestendig. Daardoor is het goed toepasbaar in bijvoorbeeld natte cellen en zwembaden.

Werk je liever met een traditioneel te verwerken voegmortel (napoederen)? Dan heeft Omnicol ook voor jou een bulkactie. Bij 15 zakken 142 omnifill van 15 kg (keuze uit alle kleuren) krijg ook jij die sponsbak met schoonmaakspons.
142 omnifill is een waterwerende voegmortel voor voegen tot 10 mm breed. 142 omnifill is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor vloerverwarming. Kán (hoeft niet) traditioneel verwerkt worden.

Profiteer nu van de actie*!

*Vraag meer info bij je bouwmaterialen- of tegelhandelaar.
*Deze actie is geldig van 15 februari 2018 t.e.m. 15 maart 2018

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie