Opleidingsdagen 2018

Geplaatst op

Opleidingsdagen | Omnicol

Wil je meer weten over mogelijkheden en toepassingen van de producten van Omnicol en hoe je deze moet verwerken? Dan zijn de opleidingsdagen iets voor jou. Op deze dagen worden specifieke trainingen en cursussen gegeven voor een optimale verwerking van Omnicol-producten en -systemen.

Omnicol heeft hiervoor de beschikking over een eigen opleidingscentrum: het Omnihuis in Weelde (België). Tijdens het volgen van één van de opleidingen leer je dus niet alleen onze producten beter kennen, maar krijg je tevens een kijkje in de keuken van Omnicol als organisatie. Interesse?  Schrijf je hier gratis in op één van onderstaande data in 2018:

Vrijdag 16 maart
Vrijdag 18 mei
Vrijdag 31 augustus
Vrijdag 30 november

Ben je op zoek naar specifieke opleidingen, demonstraties of informatiedagen op een eigen bedrijf of op een andere locatie? Of zoek je een programma geheel op maat? Omnicol organiseert het graag voor je. Stuur daarvoor een mail naar info@omnicol.eu. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie