Voegenassortiment 2018

Geplaatst op

Omnifill | Omnicol
Met het lanceren van WD FLEX R omnifill en 142 omnifill is ons voegen assortiment het afgelopen jaar wederom uitgebreid met twee hele praktische producten. Beide voegmortels zijn namelijk geschikt voor zowel wand als vloer.

WD FLEX R omnifill is een hybride voegmortel die uitermate duurzaam is en extreem goed bestand tegen vervuilingen van de voeg. Deze snelverhardende en superieure voegmortel voor voegen tot 10mm breed is verkrijgbaar in 24 kleuren.

De 142 omnifill  voegmortel is zeer goed verwerkbaar en is uitermate geschikt voor natte ruimtes. Deze projectvoegmortel voor voegen tot 10mm breed is verkrijgbaar in 9 kleuren.

Naast bovenstaande cementvoegen hebben we natuurlijk ook nog altijd onze 100% kleurvaste PROF 123 omnifill in het assortiment. PROF 123 omnifill is een slijtvast én vochtbestendig 3-componenten epoxy-voegsysteem. Deze epoxyvoegmortel is verkrijgbaar in 24 kleuren.

Heb je vragen over het voegenassortiment? Klik dan hier of contacteer je accountmanager.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie