UITGELICHT

Privacy | Omnicol

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van al ons productnieuws, wetenswaardigheden, events, tips, inspiratie, adviezen en andere zaken die te maken hebben met Omnicol en de bouwsector? Meld je dan via onderstaande knop aan op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

ETR-CTR

Nieuw: tegelreinigers

Je kent het wel, je hebt een mooie tegelklus afgerond. Alles strak gelijmd en gevoegd. Maar de volgende dag ga je kijken en blijkt er een doffe aanslag over je werk te liggen. Cementsluier... 

Cementsluier is in feite een zeer dun laagje voegmiddel dat door het afstrijken over de tegels is uitgesmeerd. Het kan je nieuw gelegde tegelwerk aardig verpesten, zeker als de tegels glanzend van aard zijn. Gelukkig heeft Omnicol hiervoor de oplossing!

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie