BLOG

BLOG Waterdichtheid | Omnicol

Waterdichtheid van de inloopdouche

Inloopdouches hebben enorm aan populariteit gewonnen en worden nu meer toegepast dan de voormalige geëmailleerde of kunststof douchebak. Want het is natuurlijk mooi als de tegelvloer doorloopt tot in de douche. Ook de opkomst van mooie douchegoten in velerlei vormen zorgen ervoor dat we deze soort douches steeds vaker tegenkomen in de moderne badkamer.

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Bereken het verbruik | Omnicol

Hoeveel heb ik nodig?

Je kent het misschien wel: je hebt een mooie tegelklus, bent lekker aan het werk en de opdracht is binnen no time strak en professioneel geklaard. Tevreden bekijk je het eindresultaat en start met opruimen. Dan zie je dat er nog zeker een halve kuip met aangemaakte mortel over is. Zonde!

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie