UITGELICHT

Nieuwe winkelformule H&M met
E FLEX R omnicem

Komend najaar lanceert de Zweedse modegroep Hennes & Mauritz (H&M) een nieuwe winkelformule onder de naam Arket. De winkels van Arket bieden kwalitatieve, eenvoudige en tijdloze mode van eigen merk, maar ook van externe merken voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zullen er interieurartikelen verkocht worden en zal er, waar mogelijk, een inpandig café-restaurant zijn. De keuken daarvan wordt gebaseerd op de zogenaamde ‘New Nordic Kitchen’: Scandinavisch koken waarbij kwaliteitsingrediënten, puurheid en gezondheid centraal staan. 

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Projecten | Omnicol

CHECK ONZE NIEUWE ONLINE PROJECTENPAGINA!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar mooie, interessante, grote, leuke en/of spannende projecten waar Omnicol-producten zijn of worden gebruikt? Check dan nu de nieuwe rubriek op onze website.