UITGELICHT

Omnicol in de kraamkamers

De kraamafdeling van Ziekenhuis Groep Twente, ZGT, wordt momenteel gerenoveerd in opdracht van hoofdaannemer Plegt-Vos Oost. En Omnicol werkt graag mee aan de toekomst. Daarom wordt door Rikkert Tegelwerken XV omniflex gebruikt om de wandtegels tegen gipskartonplaten te verlijmen. Vervolgens worden de tegels afgevoegd met WD FLEX R omnifill. Hoe hard de nieuwgeboren kindjes er ook zullen roepen, de tegels krijsen ze nooit van de wand. 

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Actie: Fikse kortingen op WD omnimat

Voor een flinke tegelklus heb je al gauw heel wat materiaal nodig. Voor de echte bulkers onder ons heeft Omnicol nu een fijne actie: bij aankoop van 5, 10 of 30 rollen WD omnimat krijg je nu een korting van respectievelijk 20, 25 of 30%! Maar ook de kleine klusser zijn we niet vergeten. Tijdens onze actiemaand geven wij bij aankoop van 1 rol WD omnimat nog altijd een korting van 15%. Ook dat is niet niks.