BLOG

BLOG | Omnicol

Voorkom doorslag bij natuursteen?

Ken jij ook van die voorbeelden? Een mooie gemetselde gevel, afgewerkt met een plint in blauwe hardsteen. Echter, bij kouder en vochtiger weer kun je precies zien waar er gelijmd is en waar niet. Vaak zijn het de ‘dotten’ lijm (of mortel) die zich aftekenen. Er zijn trouwens ook gevallen bekend waarbij dit binnenshuis voorkomt op hele mooie natuurstenen vloeren. Maar eerst even over die gevel. Kan dat niet beter?

Lees meer

Omnicol ontzorgt

Persoonlijk contact | Omnicol

Persoonlijk contact

Familiebanden zijn vaak hecht en onvoorwaardelijk. Voor de meeste mensen is de relatie met hun familie de langste van hun leven. Dat Omnicol al sinds de oprichting, in 1956, een familiebedrijf is, heeft dus zo zijn voordelen. Eén van die voordelen is dat, naast belangrijke eigenschappen als kwaliteitsbesef en duurzaamheid, waarden als loyaliteit en betrouwbaarheid stevig in ons bedrijf verankerd zijn..

Lees meer

Nieuws

25 jaar PVM: Een jubileum dat we vieren

Wie door de straten van België en Nederland loopt, kan het niet ontgaan. Het merendeel van de gevels van zowel openbare gebouwen en particuliere woningen is opgetrokken uit (gelijmde) baksteen. Het is een mooi voorbeeld van het op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier verwerken van bakstenen. En Omnicol heeft daarin als pionier een fors aandeel.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie