UITGELICHT

Actie voegmortel | Omnicol

Voegmortel actie!

Voor een flinke tegelklus heb je al gauw heel wat voegmortel nodig. Voor de echte bulkers onder ons heeft Omnicol nu een fijne actie: bij 8 dozen WD FLEX R omnifill van 5 kg (in dezelfde kleur) krijg je nu een schoonmaakspons met handvat cadeau! Of, nóg leuker, bij 10 zakken van 15 kg (keuze uit alle kleuren) een sponsbak met schoonmaakspons.

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Opleidingsdagen | Omnicol

Opleidingsdagen 2018

Wil je meer weten over mogelijkheden en toepassingen van de producten van Omnicol en hoe je deze moet verwerken? Dan zijn de opleidingsdagen iets voor jou. Op deze dagen worden specifieke trainingen en cursussen gegeven voor een optimale verwerking van Omnicol-producten en -systemen.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie