UITGELICHT

VACATURE

Om onze ambities en plannen verder vorm te geven zijn wij op korte termijn op zoek naar een

SALES MANAGER BELUX

Heb je affectie met zowel de bouw als de distributie en retail? Ben je een geboren netwerker, hou je ervan om relaties op te bouwen op lange termijn? Ben je in staat om gemotiveerd team van accountmanagers te coachen? Wil je werken in een familiale omgeving?

Dan hebben wij misschien de uitdaging voor jou!

Lees meer

Omnicol

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u bij in de advisering en projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Caraïben | Omnicol

OMNICOL IN DE CARAÏBEN

Niet alleen binnen de Europese grenzen is Omnicol een grote speler, ook buiten Europa zijn we bij veel mooie projecten betrokken. Eén van die projecten is de uitbreiding van de luchthaven op Curaçao. Op dit moment wordt daar ruim 5000 m² vloertegelwerk vervaardigd met onze producten.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie