BLOG

Vloerverwarming en een afwerking met tegels | Omnicol

Vloerverwarming en een afwerking met tegels

Vloerverwarming is populair. Logisch, want wie bewust voor vloerverwarming kiest, kiest niet alleen voor comfortabele warmte en zuinig energieverbruik, maar ook voor een verwarmingssysteem dat volledig onzichtbaar is. Omdat de temperatuur een graadje lager kan staan, bespaar je met vloerverwarming onder je tegels op je energierekening. Ook is een vloerverwarming of vloerkoeling goed te combineren met duurzame energiesystemen zoals HR-ketels, warmtepompen of zonneboilers omdat er met lage wateraanvoertemperaturen kan worden gewerkt. 


Lees meer

Nieuws

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

UPDATE: DE CORONACRISIS, ZO GAAN WIJ ER (SAMEN) MEE OM

Het aantal COVID-19-besmettingen in België en omgeving lijkt helaas nog altijd niet structureel af te nemen. We volgen de aangescherpte aanbevelingen, maatregelen en richtlijnen strikt op.

Wij zijn nog steeds bereikbaar tijdens de normale openingsuren. Bestellen kan ook nog steeds via mail of telefonisch.

Lees meer

Nieuws

OMNICOL ADVISEERT KLASSE S2 TEGELLIJM VOOR ZWAARBELASTE TEGELVLOEREN  | Omnicol

Omnicol adviseert S2 tegellijm voor zwaarbelaste tegelvloeren

Veelvuldig belopen of anderszins zwaar belaste tegelvloeren vinden we bijna overal. In supermarkten, restaurants, winkelgalerijen, op luchthavens, perrons, in zwembaden, industriële ruimtes, de lijst is lang. Vanwege het intensieve gebruik vergen dergelijke tegelvloeren bij aanleg een doordachte aanpak. Het gebruik van de juiste materialen is essentieel voor een lange levensduur. Voor dergelijke situaties adviseert Omnicol het gebruik van een S2 lijm zoals PL200 omnicem. Die kan zelfs op jonge ondergronden worden ingezet! 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie