BLOG

BLOG Dilataties in tegelwerk | Omnicol

Dilataties in tegelwerk

Wie kent ze niet? Die onderbrekingen van grotere tegelvlakken door een voeg gevuld met kit of een ingewerkt profiel? Of hoek- en wand-vloeraansluitingen voorzien van een kitnaad. Waarom zitten die er nu? Is dit echt nodig?

Dat zijn goede vragen en het antwoord is in 99 van de 100 gevallen: ja, helaas is dit nodig.

Lees meer

OMNICOL

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Zo hebben we krachtige egalisatiemortels voor wanden en vloeren, afgestemd op iedere bouwsituatie en in te zetten als onderlaag of eindafwerking. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij helpen met heldere advisering en geven projectbegeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de klant het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Open Wervendag 2019 | Omnicol

Open Wervendag 2019 daverend succes

De 13e editie van Open Wervendag heeft afgelopen zondag wederom een record aan bezoekers getrokken. Vele bouwprojecten openden hun hekken voor het grote publiek, waaronder de nieuwbouw van school De Kleine Wereld in Ravels.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie