BLOG

BLOG Verschil lijmen en dunmetselen | Omnicol

Wat is het verschil tussen lijmen en dunmortel?

We zien steeds meer dat gevelstenen op vernieuwende wijze worden verwerkt.
Nu metselen we al zolang we ons kunnen herinneren, een gekende techniek die overal te zien is. De laatste 15 jaar is daar ‘lijmen’ als aanvullende verwerkingsmethode bij gekomen. En ook daarin zijn er weer een paar verschillende manieren ontstaan. Deze lichten we even kort toe, zodat je het kaf van het koren weet te scheiden.

Lees meer

Omnicol innoveert

Innovatie | Omnicol

Vernieuwing en verbetering, steeds weer

Stilstaan is achteruitgang vinden wij bij Omnicol. Daarom zitten wij nooit stil. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten met betere verwerkingseigenschappen. En ook onze bestaande producten worden voortdurend aangepast, verbeterd en vernieuwd om ze nóg zuiniger, krachtiger, beter afbreekbaar of CO2-neutraal te maken.

Lees meer

Nieuws

Schollaertshof | Omnicol

GM omnifix in historisch project

Schollaertshof is een nieuw woonproject op een historische locatie vlakbij de Schelde en het centrum van Wetteren. In het meer dan honderd jaar oude kloostergebouw dat op deze groene plek staat worden 11 ruime woongelegenheden gerealiseerd.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie