BLOG

Verduurzamen en slim renoveren! | Omnicol

Verduurzamen en slim renoveren!

In de bouw staan we voor een enorme uitdaging. Iedereen heeft zijn mond vol over 100 duizenden woningen die allemaal op heel korte termijn gerealiseerd dienen te worden. Maar naast nieuwbouw is er ook een enorme behoefte aan opfrissing en modernisering van de bestaande woningen. Met de huidige energiesituatie en ambities is het niet alleen op het gebied van installatietechniek alle hens aan dek maar ook het woongenot kan naar een hoger plan getild worden. Je mag gerust stellen dat renovatie even belangrijk is als nieuwbouw!


Lees meer

Omnicol ontzorgt

Logistiek betrouwbaar | Omnicol

Logistiek betrouwbaar

Werken met Omnicol is werken met zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit van onze producten, zekerheid over de kennis die wij erover delen én zekerheid over leveringen.

Lees meer

Nieuws

CLEARMIX omnifix | Omnicol

CLEARMIX nieuwe uitbloeiingsvrije doorstrijkmortel voor baksteengevels

Witte vlekken of sluiers op baksteenmetselwerk: uitbloeiing ontsiert menig gevel. Decennia lang onderzochten we de oplossingen voor deze problematiek. Nu introduceren we de innovatieve uitbloeiingsvrije doorstrijkmortel CLEARMIX. Dit gepatenteerde product minimaliseert de kans op uitbloeiing bij gevelmetselwerk. 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie