UITGELICHT

BLOG Waterdichtheid | Omnicol

Waterdichtheid van de inloopdouche

Inloopdouches hebben enorm aan populariteit gewonnen en worden nu meer toegepast dan de voormalige geëmailleerde of kunststof douchebak. Want het is natuurlijk mooi als de tegelvloer doorloopt tot in de douche. Ook de opkomst van mooie douchegoten in velerlei vormen zorgen ervoor dat we deze soort douches steeds vaker tegenkomen in de moderne badkamer.

Lees meer

OMNICOL

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als betrouwbaar partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan dicht bij u als vormgever en ondersteunen u graag met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan. Ons doel is gemeenschappelijk: Samen het beste, mooiste en duurzaamste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Winterpret | Omnicol

Winterpret?

En ja hoor, het heeft gesneeuwd! De winter is dus echt begonnen met alle sneeuw- en wellicht ijspret die daarbij hoort. Helaas is het in de winter niet altíjd pret. Want als je net van plan was een mooie gevel te lijmen of dunmetselen, kan je daar maar beter even mee wachten. Bevriezen van “vers” lijmwerk of dunmetselwerk kan namelijk tot schade leiden. In de winter is het sowieso verstandig om de weersvoorspelling goed in de gaten te houden. Voor een goede verwerking van gevelstenen mag het de eerste 24 uur na verlijming namelijk niet vriezen. Dus wees voorbereid en voeg geen additieven toe.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie