BLOG

BLOG Tegel over tegel | Omnicol

Dingen om rekening mee te houden bij betegelen van bestaande tegels

Het plaatsen van tegels over bestaande wand- of vloertegels is natuurlijk handig en scheelt werk en tijd. Bij de planning van het opnieuw betegelen van een ruimte moeten beslissingen worden genomen over de beste methode om dit te doen. Velen zijn van mening dat “tegels over tegels” de te volgen weg is, maar er zijn factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat deze techniek wordt toegepast. Om je beter te helpen beslissen, behandelen we wat voor- en nadelen alsook de aandachtspunten om de klus goed uit kunnen voeren.

Lees meer

OMNICOL

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als betrouwbaar partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan dicht bij u als vormgever en ondersteunen u graag met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan. Ons doel is gemeenschappelijk: Samen het beste, mooiste en duurzaamste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

PL200 aktie | Omnicol

Snelle actie met PL200

We leven in een tijd waarin alles snel sneller snelst kan. Met één klik op de muis boek je een vakantie naar de zon. Stuur een appje en je hebt binnen een seconde antwoord. Met één mailtje een nieuwe autoverzekering. En zo hoef je nu nog maar héél even te wachten voor je kunt tegelen op een jonge cementdekvloer.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie