BLOG

BLOG Dilataties in tegelwerk | Omnicol

Dilataties in tegelwerk

Wie kent ze niet? Die onderbrekingen van grotere tegelvlakken door een voeg gevuld met kit of een ingewerkt profiel? Of hoek- en wand-vloeraansluitingen voorzien van een kitnaad. Waarom zitten die er nu? Is dit echt nodig?

Dat zijn goede vragen en het antwoord is in 99 van de 100 gevallen: ja, helaas is dit nodig.

Lees meer

OMNICOL

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als betrouwbaar partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan dicht bij u als vormgever en ondersteunen u graag met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan. Ons doel is gemeenschappelijk: Samen het beste, mooiste en duurzaamste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Tegels: mooi & duurzaam | Omnicol

Tegels: mooi & duurzaam

Wist je dat tegels één van de oudste vormen van wand- en vloerbedekking is? De natuursteen-, tegel- en mozaïekvloeren uit de Oudheid zijn daar het prachtige bewijs van. Nog altijd zijn keramische tegels populair. En dat is niet voor niets!

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie