UITGELICHT

Woonzorgcentrum Ravelijn | Omnicol

Woonzorgcentrum Ravelijn met PVM omnifix

In het centrum van Zoutleeuw wordt momenteel in opdracht van Huize Philemon & Baucis door Bouwbedrijf Dethier een splinternieuw woonzorgcentrum gerealiseerd. Het bouwproject valt binnen een grootschaliger project van de stad Zoutleeuw met betrekking tot de herontwikkeling van het gebied 'Ravelijn'. Het nieuwe woonzorgcentrum omvat onder andere kortverblijf- en assistentiewoningen, herstelverblijven, eigentijdse assistentiewoningen en een dienst voor thuisverpleging.

Lees meer

OMNICOL

Over ons

Omnicol biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Wij staan u als aannemer bij in de advisering, projectcontrole en -begeleiding. Met onze kennis en ervaring die wij in de meer dan 60 jaar hebben opgedaan, streven we naar een gemeenschappelijk doel: Samen voor de opdrachtgever en/of uiteindelijke bewoner het beste resultaat bereiken.


lees meer

Nieuws

Omnifill | Omnicol

VOEGENASSORTIMENT 2018

Met het lanceren van WD FLEX R omnifill en 142 omnifill is ons voegen assortiment het afgelopen jaar wederom uitgebreid met twee hele praktische producten. Beide voegmortels zijn namelijk geschikt voor zowel wand als vloer.

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie